Avatar uživatele
mosoj

Máte přehled, kolik stojíte ročně vaši zdravotní pojišťovnu? Pokud ne, tak doporučiji se o tom inforrmovat.

Doporučuji se o tom informovat. Možná že se budete divit. U VZP si stačí založit účet " Moje pojišťovna" na své rodné číslo a máte všechno jako na dlani.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, dudu, johana 56, zjentek, gagaga před 2650 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dudu

Odpoveď byla označena jako užitečná

Ano o výdajích pojišťovny mám permanentní přehled. Na jedné straně občas žasnu nad položkami hrazenými za moji údržbu, naproti tomu však s klidem na duši beru na vědomí, že jsem nepřetržitě pracoval a platil čtyřicet let zdravotní i sociální pojištění. Těší mě, že na rozdíl od současných lemplů a nefakčenků nemusím trpět výčitkami.

Upravil/a: dudu

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?mosoj Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zjentek

Mám vynikající přehled. Nejednu krádež veřejných financí jsem na svém účtu již pomohl odhalit, nejvíce tedy v letech 2000– 2008. Lékaři, kteří tehdy kradli, od soudu vyšli s podmínkama a bez pokut- pouze vrátili prachy. To ale stačí.

Dudu, proč z tebe je vždycky cejtit, jako by to psala výčitka sama? Vždyť se tě tady na to nikdo neptal! A předem se zdrž napadajících komentářů, ty dudu:

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
quizzi

Zajímavé. Nejprve VZP nacpe miliardy Kč do http://www.izip­.cz/index.asp, nyní http://www.zdra­vel.cz/ a pak začne provozovat sama portál Moje VZP.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Nevím to, nikdy jsem se o to nezajímal. Celý život jsem do systému přispíval a nenapadá mne ani jediný důvod, k čemu by mi taková informace byla dobrá.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
dubraro

Dodnes si pamatuji na ten cirkus, když byla tato služba zprovozněna a sám ředitel zdravotní pojišťovny (jiné než VZP) zjistil, kolik si lékaři na jeho jméno vyúčtovali neprovedených výkonů…

před 2649 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
mosoj

Je smutné, že všichni myslí jenom na zlodějnu. Nicméně moje otázka měla poukázat na nákladnost i obyčejné zdravotní péče. Málokdo z nás by si ji bez pojištění mohl dovolit!!!! Jenom Dudu to pochopil!!!

před 2650 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek