Avatar uživatele
juie

Máte rádi bernského salašnického psa???

Mám o něj zájem a tak jestli ¨je to oblíbené plemeno

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5161 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ReHu

Také si myslím, že nezáleží na tom, jestli plemeno oblíbené je či ne. Podstatnější je to, jestli se pes líbí. Vzhledově a také POVAHOVĚ.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mojitek

Jsou to hezci a celkem i chytří psi,ale zalezi na jakeho "chovatele"na­razite,tak poradne vybirejte,at nenaletite.Zjistete si pres kynologickou unii seznam osvedcenych chovatelu.Jinak proc se ptate,jestli je to "oblibene"ple­meno?Neni to jedno?Bud se Vam prece libi nebo ne

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
holčička

Je ot jednoi z nejhezčích plemen už mijich několik přešlo pře dočima a dneska jsou to psi kteří jsou za vše vděční,nejsou tolik agresivní…Moji miláčci!!!!!!!!!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Q

Rádi neradi, to chcete říci, že když se to tu uživatelům nebude líbit, začne se Vám osobně líbit třeba jezevčík?

Volba plemene je docela těžká záležitost a ne všichni v ní máme jasno. Určitě to není jen o tom, co se nám líbí, pak můžeme být ze svojí volby docela dost zklamaní…
Berňášek se nehodí na delší výlety, k běhu u kola, ne každému se „vejde“ do auta, přece jen jeho miska se musí plnit víc než miska čivavy. Na psí sporty jako agility bych jej taky neviděla jako ideální. Takže záleží co přesně po tom svém psím miláčkovi chcete.

Každopádně: Jedná se o momentálně „módní plemeno“ tak POZOR, POZOR a ještě jednou pozor na dobrou CHS, kontrolovat hlavně displazii, na kterou tato plemena trpí, mechaniku pohybu a postoj končetin v klidu.
Snažte se o to zakoupit to nejkvalitnější, na co máte, není nic strašnějšího, než léčit 8 měsíční štěně v růstu a nosit jej na rukou ven venčit(na peníze za operace nehledě). Pokud se skutečně pro toto plemeno rozhodnete, nešetřete na kvalitní kloubní výživě.

Zdroj: aq-dog.cz

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Fly

Je to opravdu hodně oblíbené plemeno, mám ho taky ráda. Je jenom náročný na čas a prostor – denné potŕebuje více než 2 hodinové procházky a velkou zahradu/dvůr. Je úplně nemožné chovat ho v bytě. Navíc, každý den po procházce ho musíte prohlédnout zda nemá klíšťata. Je to skvélé plemeno a je radost ho doma mít, ale potřebuje pozornost!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Dobre jste si vybral,doporucuji-mate-li podminky jak pise Fly.budete mit z nej radost.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek