Avatar uživatele
Georgo2010

Máte svého finančního poradce? V čem Vám je/může být užitečný?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Mofli, hanny 2, fablen před 4689 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanny 2

Ano mám. Finanční poradce Vám nastaví finanční plán v podstatě „na míru“ Vašich potřeb.Jaké pojištění,spo­ření,financová­ní bydlení a investování bude s ohledem na Vaše příjmy a představy nejefektivnější.Čas od času Vám zhodnotí Váš stávající produkt a s ohledem na novinky Vám ho přehodnotí tak,jak se v tom okamžiku zdá nejvýhodnější.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ARIS

Ano, mám svého finančního poradce a jsem s ním spokojen. Díky němu ukládám méně peněz ale lépe se mi zhodnocují a děti jsou zabezpečeny na úraz až do jejich 25 let za dětské pojistné. Správný poradce vám bude užitečný ve finančních věcech. Ale musí to být finanční poradce nezávislý, tedy že nezastupuje jednu pojišťovnu. Umí vypracovat nabídky od mnoha společností, vám na míru, nic nevnucuje. Svého poradce jsem doporučil svým známím a pak když jsme se po čase viděli, tak mi říkali, že jim ušetřil peníze. Díky němu zjistili, že mají špatně nastaveny smlouvy a že by přeplatili asi o 60 000,– , byli rádi, že jim poradil a pomohl. Vím, že jsou s ním taky spokojeni a obrací se na něj když něco potřebují.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
fablen

O produktech si rozhoduji sama a v případě potřeby kontaktuji jednu finanční společnost, která je mimo mé bydliště (Praha). Vyhovuje mi, že mi nic nenutí, pouze navrhnou řešení a jejich partnery je více než 15 bank, pojišťoven a spořitelen. Smlouvu přes ně potom mohu i uzavřít.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek