Avatar uživatele
Ryboun

Máte taky názor, že Bakala patří do vězení?

Chci se zeptat: máte tentýž názor jako já, že politik Zdeněk Bakala patří do vězení? Já osobně si myslí,m že tam patří už jen pro to, co tu udělal, protože nadělal chaos jak údajně vytuneloval OKD a že neprodal horníkům nájemní byty, i když to slíbil. Už i dokonce Miloš Zeman říkal, že patří do vězení a taky by tam podle něho měl jít a já s ním souhlasím. Dokonce i někteří známí si stěžovali. Chci se tedy zeptat: myslíte, že Zdeněk Bakala patří do vězení?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, df před 2737 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
cukrar

Ryboune, zdali patří do vězení, musí určitě jedině soud. Vy máte právo sdělit Váš názor a já ho respektuji. Jen se obávám že Vámi sdělený chaos není trestný čin. Neprodat někomu svůj majetek rovněž tak. Vytunelování OKD máte z medií, nebo máte dokumenty, které toto dokazují?

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hapiky

Kdyby existovala v politice spravedlnost, Bakala by se mohl držel za ruku se Sobotkou při cestě do vězeňského „výběhu.“ df si plete vytunelování s podvodným nabytím majetku. Podvodné nabytí majetku je o něco „stravitelnější“ než vytunelování. Koláček a spol. společnost OKD a další podvodně získal, proto jej musel prodat. Bakala vše stejně hodně podhodnoceně „koupil“(korupčně), v době prosperity nehorázně ždímal, potom nehorázně chytře a účelově zadlužil, čímž prakticky vytuneloval svůj majetek, který se stal trojnásobně zadluženější, než je jeho skutečná hodnota. Socani ani ODS a Topka nechtějí jeho stíhání, protože by mohli jít do vězení s ním. Bakala dělal účelově miliardové dluhy závazky, i když věděl, že jej nikdy nesplatí.

Upravil/a: hapiky

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Patří tam i se zemanem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
df

Pokud mám správné informace, tak bývalou společnost OKD vytuneloval Viktor Koláček s Otavou. Ti byli přímo u koryta. Před revolucí byli ve vedení tohoto státního podniku a po převratu ho odkoupili za peníze z úvěru, který vzali jménem společnosti OKD. To je jako bych od vás kupoval společnost a půjčil bych si na to z firemního účtu té kupované společnosti. Takže nepotřebovali k tomu žádné peníze. Takto se dle mého názoru dostalo do soukromých rukou více bývalých státních podniků.

Co se týká Zdeňka Bakaly, tak ten si nahrabal prodejem bank a nějakých dalších společností, které sám založil. Pak koupil za své vydělané peníze OKD atd atd

Upravil/a: df

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Mám dojem, že Bakalík není politik, ale hrabovec obecný, kdy se napakoval za pomocí našich učedníků v politice, a také zákonů které se upraví vždy později až když je kořist rozporcovaná

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek