Avatar uživatele
Curiosity

Máte zkušenost se společností ZFP AKADEMIE? „www.zfpa.cz“ Co si o tom myslíte??? MOC PROSÍM O VÁŠ NÁZOR!

Je to prý nějaká společnost, co radí lidem ve finančním hospodaření, s rodinnými financemi atd. Taky si můžete vydělávat u nich tím, že nabízíte jejich zkušenosti dalším lidem. Prý jen přejdete/přejdou na lepší finanční produkty a můžete/můžou získat od státu spoustu bonusů, úlevy na daních atd. Známa do toho zbantovala mé rodiče a ti do toho bantují mě. Já mám dluhy atd. a nemám náladu na nějaké šaškování atd. Prý se tam jedná i o různá připojištění, která za cca 3 roky stejně budou nutná u všech.. penzijní hlavně.. stát nám prý žádné důchody nedá a budeme muset žít ze svých úspor.. atd. atd. ..já těmto věcem nerozumím a ZAJÍMALO BY MĚ, JESTLI MI SEMINÁŘ A SPOLUPRÁCE S TOUTO SPOLEČNOSTÍ K NĚČEMU BUDE!!.. rodiče mi to chtějí vše zaplatit.. ale zase se někde zavazovat atd. ..nevím, jaký obrázek si o tom mám udělat.. MÁTE NĚKDO ZKUŠENOST?? DĚKUJI!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? dědapetr, gnosis před 4693 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gnosis

v podstate jde o to, ze musis zezacatku podstoupit seminar za par tisic (to prvni, nad cim by se lide meli trochu zamyslet, bohuzel to nedelaji), a pak uzavirat co nejvic obchodu (pojistek, stavebnich sporeni apod – vetsinou se obraceji na sve zname, rodinne prislusniky, spoluzaky) JENZE: ZFPaci ty obchody uzaviraji nikoliv ve prospech klienta, ale pro SVUJ financni prospech a hlavne prospech panacku na spici te pyramidy, protoze za to maji body do toho jejich celkoveho letadlo systemu (nasadi lidem do hlavy, ze proste POTREBUJI kapitalove zivotni pojisteni, i kdyz vydelava 13 000 hrubeho, ze POTREBUJI stavebni sporeni s cilovou castkou 5 milionu, dokonce muj spoluzak na stredni mi do oci tvrdil, ze mam zrusit SS uzavrene pred rokem 2003 (vyssi statni podpora), a zaridit si nove smlouvy jako soubezne ucty. nastesti jsem se mu vysmal. vice bodu do letadla – vice penez. za tyhle srandy klient zaplati. bohuzel pro 99% lidi ze ZFP prace s klientem s uzavrenim obchodu konci – v serioznim poradenstvi to je samozrejme zacatek dlouhe obchodni spoluprace mezi klientem a zprostredkovatelem.

druha moznost pro ZFPaky jak ziskat body do letadla: nasbirat co nejvic lidi na seminare. a tady uz se lidske najivite musim opravdu od srdicka smat:)

jen kdyby nekoho zajimalo, jak jsem k temhle poznatkum dosel :) – mam rodinne prislusniky ve financnim poradenstvi, a nekolikrat jsem byl svedkem, ze do kancelare prisla pani na pokraji slz, a kdyz se ji zeptali proc uzavirala pojistky co nemuze splacet, rekla ze nevi, ze to uzavirala se ZFPakem, a ze pry uz na nej nema kontakt/ ze uz to nedela/ ze ji neni schopen poradit co dal / ze ji to nevysvetlil apod.

zaver: ano muzes si vydelat penize (cast dostanes ty, vetsi cast „firma“ – spis borec nekde na seyschelach:) ), cim vice lidem pokazis zivot (nastesti jdou ZFPaci vetsinou jako prvni za znamymi a rodinou, a neotravujou s tim ostatni), tim vic penez si (jim) vydelas. tyhle spolecnosti nedelaji nic nelegalniho (zatim), ZFP neni prvni ani posledni. jsou a budou fungovat do nekonecna, presne tak, jako je nekonecna lidska naivita.
Doplňuji:
financne gramotni muzete byt i zdarma…

Upravil/a: gnosis

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Tom.Noddy

Je fajn být finančně gramotný, mít v penězích pořádek a starat se o svou budoucnost. Od toho je ZFP dobrá. A proto jsem seminář podstoupil. Jenže já osobně jsem byl „nucen“ shánět další a další lidi a tenhle přístup už se mi nelíbí. Po tom, co jsem sdělil, že se tím nechci živit, že svou práci mám, a že nehodlám přemlouvat lidi do pojistek, že jsem jen chtěl býti finančně gramotný, přístup ZFP ochladl. Z „kamarádů“ byli najednou ignoranti. Takže rozhodnutí je na Vás. A taky je mínus…když po čase někdo nějaký produkt zruší, nebo neplatí…vracíte část provize. A ono vracet třeba po 3 letech např. 5.000 Kč za 3 lidi, co zrušili smlouvy…to může peněženku bolet.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ARIS

Souhlasím s tím co píče Tom Noddy a gnosis. Mám známé s podobnou zkušeností.
Před časem jsem potřeboval udělat pořádek ve svých financích a tehdy mne kontaktoval finanční poradce na doporučení mého známého. Ze začátku jsem byl opatrnej, ale dnes jsem rád, že mi poradil a tak jej doporučuji protože ze slov svých známých vím, že je spousta lidí kteří mají špatnou zkušenost s poradci. Pokud potřebujete informace můj poradce má své stránky www.smsporadce­.ic.cz
Myslím si, že vše je o lidech v ZFP mohou být lidé kteří dobře poradí, ale jejich styl práce mé známé od spolupráce odradil.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek