Avatar uživatele
MajkaA

Máte zkušenosti s fotografem Erik Cook – odvážné focení?

Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenosti s focením v Praze – konkrétně teda fotograf Erik Cook .? Uvítám nějaké recenze/ zkušenosti, nejlépe ohledně focení ve spodním prádle. Jedna známá u něj byla a super, ale fotila se s miminkem, ale já bych chtěla spíš něco odvážnějšího, ale mám strach, že mu tam chodí jen samé dokonalé štíhlé a mladé modelky a já už nejsem nejmladší,ani nejštíhlejší,ale v životě jsem na takovém focení nebyla,tak nevím zda nebudu trapná at si netrhnu ostudu …navíc jsem z Ostravy, tak abych tam nejela takovou dálku zbytečně, víte co. předem moc děkuji za odpovědi a jakékoliv info:)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3550 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Nemám žádné zkušenosti, ale uklidním tě. Ty dokonalé krasavice vypadají dokonale,no ale taky mu to dá dost práce, než fotku vyretušuje, aby se na to dalo koukat 🙂, takže bych byla v klidu, ale nejela bych tam jen tak, domluvila bych se s ním aspoň telefonicky, myslím, že takový člověk má diář plný až až.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Vverca

Byla jsem na focení u fotografa Cooka a vřele doporučuju!!! 😉
Ze všech fotografů, co jsem kdy byla, má rozhodně nejlepší fotky. Navíc vstřícný a ochotný přístup a úžasná vizážistka, kterou bych chtěla každé ráno doma – škoda že to nejde. Tak ,,alespoň ty vysněné odvážné fotky´´ už mám a těším se na další focení, ještě s přítelem ať máme společnou památku a můžeme ukazovat vnoučatům. 🙂 Verča z Moravy

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
milablond

Ja s nim mam bohuzel spatnou zkusenost – asi proto, ze jsem u neho byla na darkovy poukaz a protoze nema rad „radoby modelky“ z Fotopatracky. Byl strasne arogantni a hrozne na me spechal. Ale mozna pokud se mu zaplati az po foceni, bude se snazit, fotky ma super.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
sweetNika

Já jsem tam byla s mamkou na slevový kupon z nějakého slevomatu. Ujistím tě , že taky teda nejsme žádné modelíny ( a mamka 55 let) a v pohodě. Fotky z tadytoho foto studia jsme měli fakt luxusní, až sme si říkali, že to snad není možné.

před 3465 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek