Avatar uživatele
Martina4

Máte zkušenosti s hotelem International v Brne?

Dobrý den,
máte skušenosti s hotelem International v Brne? Četla jsem na nej mnoha dobrých recenzí a ohlasov, ale taky bych si to chtěla ověřit. Ráda bych slyšela konkretnější zkušenosti a ohlasy na služby hotelu z více profesionálního než osobního hlediska; organizace kongresu, ubytování klienteli firem a zahraničných návštev… Vopred děkuji za odpověde.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3261 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
lucy10

Odpoveď byla označena jako užitečná

Dobrý den,

navštívila jsem hotel International loni v rámci pracovní konference a teambuildingu a byla jsem maximálně spokojená! Personál byl vynikající, pěkně se o nás staral, pokoje nádherné s výhledem na město nebo Špilberk. Výhodou je, že kousek od něj dojdete kamkoliv do města.. Bud do samotného centra nebo do parku u Špilberku.. součástí je i několik restaurací a fitko.. Jediné co nemužu porovnat, jak to je cenově to už si bohužel nepamatuju navíc za nás vše hradila firma.. ale pokud se chystáte do Brna tak z tech lepších hotelu určitě doporučuji :)

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Martina4 Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Martina4

lucy10 děkuji za odpoved. V nové práci mám nastarosti zabezečení hotelu a kongresovej haly. Očekávame velkou zahraničnou delegaci a musí to byt na vysokej úrovni a nechci nic pokazit. Klienti musí odchádzet naprosto spokojeni až nadšení, takže zisťuju informace kde se dá – nejlepší jsou osobní zkušenosti.

před 3260 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Cestování