Avatar uživatele
ShyDoe

Máte zkušenosti s kapkami Energy Vironal?

Tyto kapky si chci koupit proti špatnému trávení a na kvasinkovou infekci (kandidóza) , měli jste je někdo a pomáhají ? protože stojí 400 Kč 30 ml a nechci kupovat zajíce v pytli :) o léčbě tímto přípravkem píšou na webu http://www.pohlavni-nemoci-a-jejich-priznaky.cz/kan­didoza .
Děkuji :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 3488 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Beru produky fy Energy už několik roků. Střídám je podle období, tedy podle toho, kdy jsou orgány nejvíce oslabeny a kdy je třeba je posílit., ale i podle ostatních potíží. Tak např. Vironal v listopadu především plsobí na plíce, jsou v této době nejvíce oslabené. V prosinci pak na tlkusté střevo.

Opavdu jsou kapky účinné, beru je proti např. chronickému kašli, také na podporu žlučníku vedle Regalenu atd. Jenže léčení je dlouhodobé, ale opravdu odstraňuje příčiny. Náš organismus je strroj, který je vzájemně propojený energetickými drahami – vedou po celém těle.

Jenže lepší je, když navštívíte Klub Energy, který je určitě někdo ve Vaší blízkosti. Zde vám poradí a určí dávkování. To dělá někdy iopravdu problémy. Záleží na tom, zda jde o akutní nebo chronický stav. Může se váš zdravotní stav i zhoršit, ale to je přechodné. Zhoršení = zlepšení. Ale opakuji, je to běh na dlouhou trať.

Nepřesvědčuji, ale uvádím jen své zkušenosti.

Zksute se podívat přímo na stránku Energy, kde se dovíte víc.
http://www.bi­ooo.cz/energy?gclid=CMX­jl-f5qcECFVDKtAo­dalYASQ

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Pepa25

Uvedené kapky nejsou lék, ale potravinový doplněk bylinného původu. Neuškodí vám, ale pokud vás uvedený problém skutečně trápí, asi bych uvažoval o léku. Bohužel nejsem lékař, takže neporaadím, jestli jsou vhodná antimykotika uvedená v odkazu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví