Avatar uživatele
rostavalek

Máte zkušenosti z podobnými kurzy jako napr. seo akademie?

Hezký den,

máte někdo zkušenosti ze SEO kurzy jako např. http://seoaka­demie.eu ? Kurz vede poměrně známý autor knih Martin Domes.

Zajímavá 0 před 4013 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
pl4toon

Zkušenost nemám, já se naučil SEO svépomocí z knih a webu. Mimochodem i z jeho knih :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
OSJJ

Já vyzkoušel různé tuzemské kurzy (Ungr, Dvořák, Collabim, Bínka atd.) a je upřímně jednoduší to dát někomu, kdo se tomu skutečně věnuje (např. https://www.smu­ton.cz/), protože čím víc poznávám SEO, tím víc zjišťuji, že to je náročnější a náročnější a těch věcí je tolik, že není prakticky možný se věnovat naplno SEO a zároveň např. provozování e-shopu na takové úrovni, abych byl konkurenceschopný.

Avatar uživatele
Michálek1245

Zkušenost mám, ale nakonec jsem zjistil, že to je stejně lepší dát do ruky odborníkům. Člověk si udělá nějakou základní znalost, takže může provést kontrolu a sám to mít trochu ve vlastních rukou. Ale SEO na full time zabere spoustu času. Takže já to dávám sem: https://kvalit­neseo.cz/seo/ … Kromě optimalizace pro vyhledávače s paní řeším i články, copywriting a linkbuilding. Prostě tu komplexní nabídku, bez které se žádný web neobejde.

Avatar uživatele
mimamocz

Příspěvek smazán administrátorem.

Avatar uživatele
KarolínaNovo

Já jsem na žádný kurz ohledně SEO nechodila. Vše jsem se naučila sama z knížek a článků https://www.wor­p.eu/ , kde je vše dobře vysvětleno a myslím si, že SEO zvládám poměrně dobře.

před 1840 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek