Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Místo načtení Plochy černá obrazovka (načte se po ctrl+alt+del)

Nevím, co můj kámoš vyváděl. Respektive jeho jiný kámoš. Jeden je lama lam, druhý jen lama. Lama mu něco nastavoval/instaloval, že mu to vylepší a vylepšil to tak, že jsem to nedokázal dát dokupy, jelikož vůbec netuším, co dělal a lama lam to samozřejmě také neví.
Na Ploše se mu objevil Mc Afee (má Avast), takže jsem Mc Afee odinstaloval, jenže mu nestartuje profil či co. Je to jakoby zamčené.
Povedlo se mi to dostat do stádia, že po přihlášení zčerná obrazovka, je na ní pouze kurzor a "rozsvítí se" až po stisku ctrl+alt+del. Avast je "vypnutý" (ikona u hodin s červeným křížkem) a nejde nijak zapnout, ani po přeinstalování.
Zkoušel jsem bod obnovy z před měsícem, 40 minut ho dělal a pak napsal, že se to nepovedlo...
Nevím co s tím a instalační CD také nemám.

Windows XP prof. SP3 (nouzový režim jede v pohodě).

Předmět Autor Datum
Hm, taketo veci dat do kopy je velke umenie, podla mna casto nemozne. Ale skusal si odinstalovat aj…
MM.. 22.01.2012 03:46
MM..
... ako uplne nudzovku ked uz nic ine nepomaha skusil by som vytvorit noveho pouzivatela, skupina ad…
MM.. 22.01.2012 03:50
MM..
Tohle asi zkusím. Já se do těch uživatelů koukal a chtěl mu tam dát automatické přihlášení (měl to p…
Kráťa 22.01.2012 03:59
Kráťa
odinstaluj všechny av. v prohlížeči událostí zkontroluj chyby - např nemůže se zapnout nějaká nedoin…
lední brtník 22.01.2012 10:16
lední brtník
Tak jsem tam dnes byl. Přišel jsem, Avast běžel dobře. v userpassword2 jsem zaškrtnul ctrl+alt+del -… poslední
Kráťa 22.01.2012 22:45
Kráťa

Hm, taketo veci dat do kopy je velke umenie, podla mna casto nemozne. Ale skusal si odinstalovat aj ten avast? Skontrolovat co tam vsetko ma nabiehat pri starte, odstrelovat, skontrolovat sluzby. Skusit pozret start-spustit:control userpasswords2, tam kdesi v spresnit odskrtnut "pozadovat stlacenie ctrl-alt-del pre prihlasenie" apod. Pripadne pozri aj ovl.panely - uzivatelske ucty ci tam nieco neni. Ale najskor tipujem ze je nejak rozbity explorer.

... ako uplne nudzovku ked uz nic ine nepomaha skusil by som vytvorit noveho pouzivatela, skupina administrators samozrejme. A v control userpasswords2 nastavit automaticky login pre toho usera. Bude ale mat problem sa dostat do zlozky profilu povodneho usera, musis zrusit zjednodusene zdielanie a potom pravy klik zabezpecenenie a nastavit na zlozku povodneho profilu prava pre everyone aby sa dostal k tomu co mal na ploche ten povodny user.

Tak jsem tam dnes byl. Přišel jsem, Avast běžel dobře. v userpassword2 jsem zaškrtnul ctrl+alt+del - ano > restart, zaškrtnul jsem ne > nainstaloval TweakUI, zadal tam autologon > restart - a jede to.
Jen mi nešel udělat bod obnovy, jelikož se to vůbec nespustilo a i ikona zástupce v nabídce Start byla taková ta všeobecná.
Ještě jsem zahlédl na ploše nějakou instalačku Badoo_desktop.exe, tak jsem mu doporučil, že jestli chce od nějaké firmy komplet přeinstalaci počítače za litr, ať na to klikne. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru