Avatar uživatele
Tw!st

Míváte někdo tak moc lenivé dny jako já ?

Většinou jsem hodně pracovitý, věnuju se práci nebo osobnímu rozvoji i ve volném čase, ale párkrát do roka, když už mám plné zuby známých, kolegů, kamarádů si udělám takovou „dovolenou“ že třeba 5–7 dní se izoluju od reality, nakoupím zásobu dobrého jídla, zavřu se do pokoje a celý týden v kuse se buď dívám na filmy, seriály, poslouchám hudbu nebo hraju něco na počítači, spím třeba i přes den, ztrácím většinou pojem o čase, celý ten týden jsem třeba jen v županu a chodím tak maximálně na záchod. tohle mě většinou tolik zrelaxuje že pak můžu dalších několik měsíců pracovat i 12 hodin denně a snášet negativní nálady ostatních lidí… děláte si také někdy podobné lenivé dny ?

Zajímavá 0 před 2933 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Já to mám přesně naopak. Asi to patří k duševní hygieně. Celé týdny lenoším a pak mě z ničeho nic přepadne pracovní aktivita. Najednou se koupelna jen leskne, umyju okna, udělám vše co jsem dlouho odkládal. Pak padnu vyčerpán do křesla a pokračuju v optimálním tempu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Nemívám, nemám na to čas.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Jelikož mám rodinný domek, tak tam je stále co dělat.Jediná moje pracovní lenost je v neděli, protože jak říkám, I PÁNBŮH V NEDĚLI ODPOČÍVAL.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arachis

Závidím. Kdybych mohla, určitě bych to vydržela i déle jak týden a ani ten župan bych si neoblékala.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek