Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Měkká nivelačka

Dobrý den,
potřeboval bych poradit, v kuchyni a na chodbě jsme si nechali vyrovnat podlahu nivelačním potěrem salith,který jsme měli. Podlahář s tím souhlasil,že nám to vylije,i když to byl náš material. Ale potom se ozval,že se stěrka nerozlila a byli tam menší vlnky a všude dirky od bublin, my jsme chtěli, aby to opravil na vlastni naklady, např.broušením a radši dal od toho ruce pryč (za práci samozřejmě nic nedostal, chtěl nám totiž vnutit,že to vylije znovu svým materiálem). Zavolali jsme druhého podlaháře a ten se na to díval a říkal, že nic z toho by nevadilo, ale že ta podlaha je pořád nějaká měkká asi, že to neni jako beton,ale dá se to lehce brousit,tak že se to musí vybouchat nebo vybrousit,ale nám se už do toho nechce. Nešlo by to vylit znovu? Myslíte, že by se to odlupovalo. Ještě jsem zapomněl dodat, že tam přijde vinylová podlaha, dílce. tak nevím, co s tím. Děkuji za rady

Předmět Autor Datum
Byl dodržený technologický postup uvedený výrobcem? Nebylo to prošlé? Co podkladový materiál? Připra…
Přemek Prkenápodlaha 16.10.2013 14:38
Přemek Prkenápodlaha
Materiál byl přímo z vápenky,takže starý rozhodně ne, jistěže jsem ho nechal odejít, protože po mě c…
Tomáš 07 16.10.2013 14:46
Tomáš 07
Materiál přímo z vápenky .... nuž, vo výrobe to už tak chodí .... občas sa niečo dodrbe .... mali po… poslední
Joseph 16.10.2013 15:26
Joseph

Byl dodržený technologický postup uvedený výrobcem? Nebylo to prošlé? Co podkladový materiál? Připraven, jak doporučuje výrobce hmoty?
Něco z toho pravděpodobně bylo jinak.
Máte písemnou smlouvu o provedení díla? Nechápu, jak můžete nechat odejít řemeslníka od rozpracovaného, tím spíš, že chtěl pokračovat.

Materiál byl přímo z vápenky,takže starý rozhodně ne, jistěže jsem ho nechal odejít, protože po mě chtěl 2x tolik peněz, kdyby to udělal se svým materiálem znovu, sehnal jsem i penetraci,kterou uvadí výrobce a zbytek bylo na nich, takže o postupu nic nevím, ale přede mnou si ho četli,tak si myslím, že snad to udělali správně.

Materiál přímo z vápenky .... nuž, vo výrobe to už tak chodí .... občas sa niečo dodrbe .... mali pokazené čidla teploty na peci napriklad, smena neplnila normu tak trochu zrýchlili rýchlosť procesu aby vo výkaze produkcie mal " Leader prevádzky " v kolonkach správne čísla ... nuž smola

Proste, ma podlahe máš nejakú smes vapenno-sadro-cemento bláta ..

Vyhoď to do odpadu a nový poter. Ak to neurobíš teraz, o 2 roky to urobíš stejne a bude to stáť 4x viac ....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru