Avatar uživatele
anonym

Měla by se zaměstnancům povinně dávát měřit ihned při příchodu do práce teplota, aby se zamezilo nemocným pracovat?

Tentokrát není možné zkresleně odpovědět a dotaz je naprosto přímý a jasný, ale zároveň otázku neopakuji protože má jiný výchozí význam, než ta předchozí, kterou jsem poupravil v podotázce. ☺ Jen ať se vyjádří i někdo jiný, než zjentek tentokrát. ☺ (nic ve zlém kámo.)☻ Není to forma buzerace zaměstnanců, ale pouhá bezpečnost pro ty ostatní, kteří nechtějí být nakaženi nějakými sobci, kteří nerespektují svůj zdravotní stav a tím ohrožují i ostatní, které mohou také nakazit například chřipkou. Když nám mohou dávat namátkově dýchnout a nemají proto žádný logický důvod, či podezření, ale je to prostě strašák zaměstananců, že to může kdykoliv přijít. Tak s tímto měřením teploty by rapidně ubylo lidí s horečkami, co jdou stejně pracovat ne protože chcou, ale chcou zabezpečit rodinu, ale zároveň mohou uškodit sobě mnohem víc a nakazit i ostatní.

Zajímavá 0 před 2860 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Určitě ne. Nejvíce se chřipka roznáší v MHD. Co místo měření teploty zaměstnancům zakázat po celé republice dopravu. Podstatně by se tím snížil počet onemocnění.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dalid

Zvysena teplota nieje priznakom nakazlivej choroby. Povinne meranie je nezmysel, je to na pristupe nadriadeneho a jeho komunikacii s pracovnym kolektivom. Casto su ludia k tomu tlaceny pristupom vedenia, ktore za neschopenku krati premie. Nema zmysel to zobecnovat, ak mas problem s kolegom ries to s nadriadenym.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
yuko

Mate sice pravdu, ale jeste jsem se s merenim teploty zamestnancu nesetkala. Hodne lidi pracuje s chripkou, anginou, nemoci se siri mezi ostatni. A ti, co hen tak pokaslacali pak stejne skoncili na mesicni nemocenske se zapalem plic. Ale nekdo je bachmazeny a teplotu nema

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek