Avatar uživatele
milablond

Chce mít velmi úspěšný muž úspěšnou ženu, nebo spíše hospodyňku, která je průměrná?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? bolak před 2748 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
cochee

To záleží podle mě na osobních preferencích toho muže. Někdo chce zcela jistě ženu, která mu udělá doma dokonalé zázemí a servis. Pokud bude chtít mít ženu úspěšnou, zcela jistě to možné je, i když sám v tom moc kladných bodů nevidím. Btw fgh, otázka zněla, koho chce mít za ženu úspěšný muž, ne ty 😁

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Úspěšný muž, který nemá mindráky a necítí potřebu vynikat za každou cenu, volí rovněž úspěšnou ženu. Ti, co jsou bohatí majetkem a chudí duchem volí ženu krásnou a mladou, jako krásný šperk a doplněk ke své velkoleposti. A skoro všichni úspěšní a bohatí si hospodyňky, případně i vychovatelky zaplatí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
klumprt

Většinou chce velmi úspěšný muž především reprezentativně vyhlížející ženu. Například hokejista missku. Tím, že žena klofne tak úspěšného muže, je svým způsobem taky úspěšná.
Jinak že by jacíkoli normální chlapi toužili po ředitelkách, primářkách, soudkyních apod., to se mi moc nezdá. Samozřejmě na druhé straně nikdo asi netouží po takové osobě, která kromě tamtoho je dobrá tak leda na mytí nádobí a luxování.
Obecně je takový trend, že muži si hledají o malinko níže (vzděláním, inteligencí, výdělkem) postavené ženy tak, aby měli ve vztahu trošku navrch a udrželi si nějaké chlapské sebevědomí („uživím rodinu“). Je to samozřejmě jenom obecný trend a najde se spousta výjimek. Nicméně výsledkem je, že se nám venku tak trochu hromadí nezadané bohaté dámy a nezadaní chudí mládenci.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Nechci mít žádnou ženu za ženu. Pokud budu chtít s nějakou slečnou být, prostě s ní budu, nějaký papírek nás vážně dohromady nespojí.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Chce nějakou s jeho zájmy. Což ani úspěšná, ani děwka či ani dobrá hospodyně nemusejí splňovat. Na druhou stranu, pokud u nich ty zájmy registruje, tak pak bude chtít kteroukoliv z nich. Možná všechny. Dotyčná bude muset něčím vyniknout, aby způsobila jeho „chce“ ;)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Mnohým úspěšným mužům vyhovují ženy, na nichž je jednoznačně znát, že si život bez muže nedovedou představit. Že ho potřebují v podstatě stejně jako vzduch. A naopak ženy, které nic takového nepotřebují, v nich vyvolávají strach. „Muži byli v minulosti lovci a i v běžném životě potřebují bojovat. Cítí-li se ohroženi ženami; jsou-li ty ženy úspěšnější než oni, zažívají nelibé pocity. Žádný bojovník přece nepůjde do předem prohrané bitvy.“ 🙂

Zdroj: https://www.pro­zeny.cz/magazin/sex-a-vztahy/laska-a-vztahy/30929-vime-po-jakych-zenach-muzi-touzi

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

Úspěšná – neúspěšná, to je přece úplně jedno, hlavně aby byla hodná, měla dlouhý vlasy, spíš menší aby se dala strčit do kapsy, a jak tady někdo tudle psal, nejlépe na vozejčku, aby mi neutekla.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

cochee, nevíš kdo jsem, neznáš mě, tak nechápu, jak to můžeš tvrdit, zamysli se příště.

před 2748 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
cochee

Pravda, nevím a neznám, ale nemáš dikci úspěšného muže, to ani náhodou. Nechtěj ani vědět, co si o tobě myslím.

před 2748 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek