Avatar uživatele
Mili @

Měli jste někdy chuť vynadat doktorovi?

Já na plicním, protože se tvářil jako blahosklonný pitomec, když jsem mu řekla, že se mi blbě dýchá a to jsem po operaci plic…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? BEAES před 4884 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
BEAES

Ano, já už jedné doktorce vynadala, šlo o mé dítě a neměla se k ošetření, slyšela jsem na chodbě, jak se tam s někým skvěle baví a nás nechala čekat, bylo to na pohotovosti, když jsem zaťukala, tak po otevření se na mě chystala, ale já ji předběhla. Dost mě to vytočilo.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Mousinek

Zatím sem nevynadala. Těch hodných si vážím

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
panenka

Ano měla svému prvnímu praktickému lékaři jsem chtěla vynadat nakonec jsem se ale rozhodla že od něj odejdu k jinému a s tím jsem do ted spokojena.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
SinceX

Upřímně, nestalo se to mě, ale mé rodině.
Před cca. týdnem jsme byli u chirurga, kvůli zlomenině ruky, protože nemocnému bylo utáhnuto hodně ruka, tak jsme jí trošku povolili, doktorce jsme to s klidem vylíčili a přiznali jsme „pravdu“. Nevím proč, ale ona nás seřvala za hrubou vinu, povolení té „bandáže“. Pohádali jsme se celkem hrubě, ona nás ani nezkontrolovala, zda-li je něco na ruce a ani nezkontrolovala na rentgenu, jestli tam náhodou není nějaká porucha hojení. Se vztekem jsme odešli..Asi byste to udělali i na našem místě..

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek