Avatar uživatele
Dismas

Měli jste někdy dopravní nehodu? Jak k ní došlo?

Zajímavá 0 před 2833 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
led

Pán vyšetrovateľ, som nevinná! Nezavinila som žiadnu dopravnú nehodu.

Počíta sa aj spadnutie z kolobežky? Tak na túto 1.nehodu si už nepamätám, bola som ešte len malinkatá. Ale čo si pamätám, bol nezodpovedný strom, ktorý stál v ceste našim sánkam. Zrážku prežil, dokonca sa ani nemusel zodpovedať zo zavinenia dopravnej nehody. Pády z bicykla a z motorky nepočítam. Ale autom žiadna, aj keď bola vo mne malá dušička, keď som sa prepletala autom medzi kolesami lietadiel. Ta hrôza, keby ma takáto „kvočňa“ priľahla. Brrr.
Ale spomínam na presne načasovanú dopravnú nehodu. Počas jazdy sa autobusu rozpadla kľukovka, 200m brzdil na tečúcom oleji a keď zastavil, vítala nás dokorán otvorená brána miestneho cintorína.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Několik lehčích. Dvě jsem zavinil já. Ještě ve staré Felicii, v zimě a při silném náledí se mi zasekl plyn, auto ve smyku a odnesl to zadní blatník protijedoucí Š1000.
S Veolexem jsem nedobrzdil a lehce ťuknul dvojitou koženkou do Trabanta který prudce zabrzdil. Mechanická brzda u Velorexu to zkrátka nestačila ubrzdit. Vystoupil jsem , omlouval jsem se řidiči Trabanta. Ten jel právě na garančku. Ptal se, jestli mu dám iniciály, kdyby tomu něco náhodou bylo. Nechal jsem mu opsat občanku. On mě taky ukázal průkaz. Byl to šéf krajské dopravky s rodinou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Za ty léta co jezdím, jsem neměl dopravní nehodu, pouze v roce 1987 mi nedal motocyklista jedoucí z vedlejší silnice přednost, která byla bez zranění, jen mi pojišťovna vyplatila škodu na chladiči, nárazníku a ozdobné mřížky v hodnotě 2400,–- Kčs. I jako účastník jsem neplatil pokutu, pouze jsem byl vyzván k dechové orientační zkoušce.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jiriii

Nedobrzdil jsem, Mohlo za to jaro, přesněji řečeno první sluneční dny kdy sluníčko sundá holkám dlouhé nohavice a to pak člověk zírá kam nemá a pak bourá 😁 Dal jsem paní 500,– a jel jsem dom. Já prasklý chladič a maska v čudu. Paní na autě nic. No ale musím říct, že jsem se neponaučil 😁

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Drap, …šéf krajské dopravky a Trabant?

před 2833 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek