Avatar uživatele
autacek

Měly by být podle Vás legalizovány svazky objektosexuálů? Já myslím, že by to bylo korektní. Každý má právo mít vztah.

A jiní by měli jeho potřeby akceptovat a hlavně neznevýhodňovat ho, je tak? A podpořili byste třeba uspořádání nějaké lustpride?

https://m.novin­ky.cz/article­Details?aId=457154&sz­nu=ZfNIaV1E9NlO­o1J3&mId=7&sId=7

Zajímavá 0 před 2339 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ivzez

Já si myslím, že je nejvyšší čas,
aby lidé už konečně začali používat rozum.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
aliendrone

Popravdě řečeno – doposud jsem se nesetkal s termínem OBJEKTOSEXUÁL ! Pro jistou (no tak fajn, i ze zvědavosti, co je to za nového neznámého prasáka ;) :D) jsem tedy termín vložil do googlu – a ejhle! Ono to asi nebude tak horké.

Jinak jsem ale KATEGORICKY PROTI!!! Buznám kdysi šlo také jen o „legalizaci svazku“ – a dnes se jim dávají do výchovy děti. No uznejte sami jak by to vypadalo v dokladech, dokumentech apod.: „Maminka je Pavla Ujetá a tatínek je lustr!!“ :D :D :D

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Meiry

V tomto případě je to sporné. Většina objektosexuálů má nějakou poruchu. Spíš si říkám jestli by se to akorát nezhoršilo. Udělá jim to dobře; dá jim to ten nějaký „vztah“ to ano. Ale je to to správné? Nevidím důvod to podporovat,natož to podporovat. Zdá se mi to zase jako nějaký výmysl z jiných zemí. Mluví s věcmi co nežijí. Spíš by se jim šikla nějaká pomoc ve směru více kontaktu s lidmi než sňatek. Neříkám že je špatné mít nějakou věc co máte rádi, ale takhle daleko by se zacházet nemělo.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
independent

A jak bys´ to řešil s pedofily? Taky legalizovat?

před 2339 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek