Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mění se jazyk klávesnice - už z toho šílím

Když píšu v QIPu a odešlu zprávu nebo přepnu na jiné okno a zase zpět, tak se mi v QIPu přepne klávesnice na anglickou, a to třeba několikrát běhěm minuty.
Nevím přoč, ale děje se to jenom mě, myslel jsem že je chyba někde v systému ale když to začalo dělat i pak po reinstallu systému a taky na ntb, tak už fakt nevím, ostatní taky používjí QIP ale nikomu to nědělá, jestli to třeba není v kombinaci s nějakými programy, ale i když známému na požádání přeinstaluju systém a dám mu tam hodně stejných programů jako používám já, tak tam žádný problém není, je to o nervy, když musím pořád přepínat zpět...

Předmět Autor Datum
Mam podobny problem! Mam nainstalovanu klavesnicu SK-QWERTY a stale sa mi prepina na EN. SK mam prit…
Tibike1x 05.02.2010 17:08
Tibike1x
Dokonca som postrehol, ze sa meni v zavistlosti od otvoreneho programu. ano, to je samozřejmá vlast…
lední brtník 05.02.2010 17:35
lední brtník
Odinstaluj si nepotrebne rozlozenia klavesnic, a nastav si to rozlozenie na default, ktore pouzivas… poslední
MM.. 05.02.2010 17:38
MM..

Dokonca som postrehol, ze sa meni v zavistlosti od otvoreneho programu.

ano, to je samozřejmá vlastnost win nt/2k/xp/wow, už asi 15 let. každá aplikace si pamatuje svou předvolenou klávesnici - čili mít v systému správně zvolenou svou klávesnici, a pokud to nezměním jinak -> právě spuštěné aplikace zdědí aktuální stav exploreru.

obskurní shareware aplikace pro které je jinojazyčné prostředí objev - prostě neinstaluju a nepoužívám. vpravo dole spuštěný indikátor ctfmon.exe snad informuje dost jasně.

Odinstaluj si nepotrebne rozlozenia klavesnic, a nastav si to rozlozenie na default, ktore pouzivas najcastejsie. Ja mam na XP 3klavesnice uz 10rokov a nemam s tym problem ptz to nechavam v 99% pripadov na defaulte, takze vsetky programy maju rozlozenie stejne. Ked to vynimocne zacnem prehadzovat tak potom treba davat pozor ze v ktorom programe je to jak prehodene, kazdy program si pamata potom to svoje.
P.S. 3x hadaj preco tu nepisem makcene a dlzne (hacky + carky)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru