Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Měřič teploty GPU

Dobrý den.

Chci se zeptat na tip na nějaký program, který by mi ukázal v rohu monitoru aktuální teplotu GPU i během spuštěné aplikace. Hraju totiž Call of Duty: Ghost a ani moje AMD Radeon HD6970 2GB s chladičem Arctic Accelero Extreme III na 100% to nezvládá, po půl hodině hraní se přehřeje, takže proto potřebuju teplotu kontrolovat i během hraní.

Předmět Autor Datum
A to budete hrát a zároveň čučet na teplotu? Což vyřešit řádně chlazení skříně?
ms 14.12.2013 10:45
ms
Člověk se dostal i na měsíc, myslím že hrát hru a jednou za 2 minuty se kouknout do rohu monitoru na…
man.in.trouble 14.12.2013 10:55
man.in.trouble
Člověk se dostal i na měsíc Souputník planety Země se píše jako Měsíc. Na letech se podílelo dost v…
ms 14.12.2013 11:14
ms
O ničem takovém co sháníš,aby ukazoval při hraní teplotu gpu jak fraps fps,jsem neslyšel.ms má pravd… poslední
tuta 14.12.2013 11:24
tuta

Člověk se dostal i na měsíc, myslím že hrát hru a jednou za 2 minuty se kouknout do rohu monitoru na dvoumístné (doufám teda že ne trojmístné) číslo zvládnu. Chlazení mám vhodné i podle počítačových odborníků myslím, že problém bude spíš v samotné hře (podle několika zdrojů jedna z nejnáročnějších her na PC co se týče hardwarových požadavků).

Člověk se dostal i na měsíc

Souputník planety Země se píše jako Měsíc. Na letech se podílelo dost vzdělaných lidí z různých oborů. Nemohli to dělat diletanti.

Chlazení mám vhodné i podle počítačových odborníků myslím, že problém bude spíš v samotné hře (podle několika zdrojů jedna z nejnáročnějších her na PC co se týče hardwarových požadavků).

Tak se tedy těch odborníků zeptejte, když je vám zatěžko sem dát zásadní údaje o HW konfiguraci, včetně skříně a zdroje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru