Avatar uživatele
vamplires

Může být uměle oplodněna panna?

Samozřejmě čistě teoretická otázka…
Doplňuji:
Dobře, ale když se to dítě rodí, tak přece je tam ta zábrana, jak se to vyřeší?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? rynek878, Kerberus, eLx, anonym před 4614 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Umělé oplodnění se se může použít pro oplodnění lesbické dvojice, ženy-panny, rozvedené ženy, oplodnění po smrti partnera a podobně.

Zdroj: http://www.po­rodnice.cz/no­de/55584

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lucijej

Při umělém oplodnění by došlo k perforaci panenské blány až při porodu přímo miminem :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Samozřejmě, nejen teoreticky, ale i prakticky. Hymen není hermeticky neprostupný a asistovaná reprodukce má zcela sofisikované postupy, kdy se sperma zavádí úzkou pipetou přesně nasměrovanou za současného monitoringu UZ.
Máš-li zájem, mohu dát pár typů na kliniky, sám jsem za mlada přispíval do spermabanky za úhradu. Tehdy jsem se ještě nehrnul do svatby a takhle jsem zabil hned dvě mouchy jednou ranou.
Za prvé bezplatný test mého zdraví a plodnosti a zároveň jsem získal jistotu, že můj genofond bude pokračovat hned ve dvojciferných mutacích, než bych dokázal sám zajistit (pokud nejsem sultán s tisícihlavým harémem).
Doplňuji:
Při porodu bez problému, jednak to lze lehce skalpelem, ale před porodem se mohutně uvolňují rodící cesty a v krajním případě se aplikuje i rozstřihnutí hráze (směrem k řitnímu otvoru, což se po porodu opětně zašije). Zkus se zeptat pár rodiček a budeš mrkat na drát.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Ella

Ano, může, proč by ne?
A jaká zábrana prosím tě? Panenská blána je velmi pružná, protrhaná a také individuální, žena nemusí mít třeba žádnou. Může být tak pružná, že i žena, která už měla sex, ji může mít neporušenou. A taky se může protrhnout při obyčejném cvičení.

Tedy, nevím jak si panenskou blánu představuješ ty, když píšeš „zábrana“, ale při porodu ti bude nějaká blána naprosto ukradená, navíc co je protržení panenské blány v porovnání s porodem??! Nic…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví