Avatar uživatele
nabubindes

Může mi někdo vysvětlit proč? Jsem nikdy nemněl přisáté klíště na těle? Nebo proč se mi komáři vyhýbají a nesají krev?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? zdeny, Jahoda, iwetax, BENYTA před 5035 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Neberete vitamíny B? Vzpomínám si, že jsem je sama používala jako prostředek proti komárům i klíšťatům. Nějak jsem na to zapomněla. Jeden druh vitamínu B byl účinnější než ostatní.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ValkyraR

jen taková připomínka pro uživatele clovek…nejsou to freony ale feromony!!!Bože lidi,když už chcete radit,tak nepiště takový zlořády!!! jinak ano,může to být zvýšenou konzumací vit.B nebo vyšším obsahem železa v krvi.To jim taky moc nešmakuje.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
BENYTA

Mou odpověd mi „vzala“ Re-Hu,o pití piva.
Určitě je to pitím piva,nebo potravinami s vysokým obsahem B vitaminu,už jsem zde jednou psala,že tomu,komu nechutná pivo (?????)- tzn. NECHÁPU,ten může brát B vitaminy,nebo Pangamin.
Bylo to o zvířátkách,snad vás to neurazí,krev máme téměř stejnou…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dagry

A proč jsi z toho nervózní??? Co by jiní lidi za to dali, kdyby se jim ta havět vyhýbala. Nebo tě mrzí žes ještě neměl boreliózu či co? Já jsem klíště za svůj „hodnotný“ život měla asi taky jenom jednou a vůbec z toho nejsem nešťastná, ba naopak. A to posledních pár let chodím se psem na louky, kde je momentálně teď tráva až po prsa a klíště NAŠTĚSTÍ nemám. A to jsu jenom ráda. Takže jinými slovy: Buď rád, že na tebe nelezou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
člověk

UPÍRŮM SE TO PRÝ NESTÁVÁ,postevte se k zrcadlu a jak se vidíte,tak to znamená,že máte imunní tělo,prostě vaše freony nelákají tyto savce,
nepocházejí vaší předci z amazonie,tam to je normální,že je komáři nežerou

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

Piješ denně pivo? Můj mužský pil denně pivo a komáři na něj taky nešli. Jen na mě 🙂.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

DOBRÝ DEN.MŮŽE TO BÝT TAKÉ SLOŽENÍM VAŠÍ KRVE A NEBO NĚJAKOU NEMOCÍ.NECHCI VÁS V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ STRAŠIT,ALE NENÍ TO POVĚRA,ŽE NA NEMOCNÉHO ČLOVĚKA NEÚTOČÍ,NECHTE SI VYŠETŘIT VAŠI KREV DOPODROBNA.PŘEJI VÁM VŠAK AŤ TO NENÍ NEMOCÍ,ALE B-VITAMÍNY KTERÉ PŘIJÍMÁTE HODNĚ ZE STRAVY A NEBO JAKO TABLETY.ZDRAVÍ VÁS ZAJ-PO

Zdroj: JSEM ZDRAVOTNI SESTRA

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
annas

Walkyro, o tom železe jsem neslyšela. Beru totiž pangamin a železo (extrakt z červené řepy). Možná železo ještě zesiluje účinek. Slyším komáry bzučet, ale neštípají.

před 5034 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek