Avatar uživatele
pizlicka

Může mi někdo vysvětlit, jak je myšleno: "směnili jsme jako s náhradnim uživatelem?

Nepoužívejte prosím ani v doplnění velká písmena. Už jste byla na to upozorněna, že „V počítačovém a internetovém světě už má dlouhé roky příchuť toho, že ten někdo křičí, v angličtině se něčemu takovému říká shouting či yelling. A co je důležité, je to považováno a chápáno jako nevychované, neslušné a hrubé. Vedle toho to dělá případný text napsaný verzálkami (tak se tomu odborně říká, případně varianta jsou ještě kapitálky) nečitelný a obtížně srozumitelný.“

https://365ti­pu.wordpress.com/2015/09­/15/tip258-proc-na-internetu-nepsat-velkymi-pismeny/

Tento dopis mi došel jako odpověd,ze chci zpětně za 16let vyplatit nájemné z pozemků,ktere družstvo bez obnovení smlouvy mělo užívat.Ročně nájemné mělo být 550kč. Za tři roky chtějí poslat víc,to neplatili daně?A proč chtějí poslat zpětně za tři roky,když tdvrí,ze pozemek neužívali

Dobrý den,
dle našich záznamů jsme Vám vyplatili po zmřelém otci nájemné za rok 1999 a to pravděpodobně na základě oznámení notáře o zděděném nájemném. Nájemní smlouvu jsme s Vámi neuzavřeli asi z důvodu, že jsme čekali na doručení notářského zápisu a požadavku z Vaší strany. O dopise, který měl od Vás přijít bohužel nic nevím.
Vaše pozemky neužíváme, směnili jsme je jako náhradní s jiným uživatelem. Bylo by proto možné, že byste nájemní smlouvu uzavřela s jiným subjektem.
Nájemné za roky 2013, 2014 a 2015 v celkové výši 3305 Kč jsme ochotni Vám uhradit na Váš účet. Pokud souhlasíte, sdělte nám jeho číslo.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 2859 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
jáára

Odpoveď byla označena jako užitečná

Tak 3 litry se hoděj vždycky, ne?

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?pizlicka Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Dochy

Chceš odpověď na otázku, nebo ne??

před 2859 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek