Avatar uživatele
zjentek

Může mně někdo vysvětlit, jak se podobná „aktualita“ dostane do zpráv na Seznamu?

https://www.no­vinky.cz/krimi/463100-stoparka-na-ceskokrumlovsku-osahavala-ridice-pak-ho-okradla.html

Takže já si podobnou zkazku nejprve klidně vymysím (až přijdu na to proč), zajdu s ní na policajty, ti to se mnou musej řešit a pak to hned postupují médiím, nebo jak je to?

Jo a už i vím proč! Protože si myslím, že v tomto konkrétním případě je šance návratnosti tří tisíc káčé zpět k jejich majiteli zhruba stejně vysoká, jako kdyby si ten příběh zrovna vymyslel.

Proč to tedy hlásit? Ba co víc – PROČ JE TO V MÉDIÍCH? A je to vůbec legální? (Vždyť čtenáři to MUSÍ číst!)

Zajímavá 0 před 2259 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
klumprt

To tam dávají, aby sis dával pozor na stopařky. Ovšem, kdo nezastavuje příhraničním ku**ám, nemusí se ničeho bát. Domnívám se totiž, že šlo od začátku o nedorozumění. Ta dáma nejspíš vůbec nechtěla svézt. Nějspíš chtěla nabídnout pánovi jisté služby. A když se strejda k ničemu neměl, tak mu vybrabčila kapsy, jako náhradu za zameškaný čas.
Další verze je, že k oboustrannému plnění došlo, ale strejda ještě potřeboval svojí tetce zdůvodnit, proč je o tři litry lehčí. S policejním lejstrem v ruce doufá, že mu to projde snáz.
Myslím, že kdo má zbytek funkčního mozku, tak by žádné stopařce zrovna v Dolním Dvořišti nezastavil. Jako dovedu pochopit, že někdo má nějaké nezvladatelné choutky a že dá proto lehkému pouličnímu děvčeti vydělat. Ale domnívat se, že nějaká vopice stojící v únoru na krajnici kousek od německé nebo rakouské hranice je stopařka, to dovede jen obzvlášť mentálně indisponovaný jedinec.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
lota

Blbosti táhnou víc než relevantní informace, ty zpravidla vyžadují námahu v podobě zapojení mozku a to může i bolet. Takto je to jednodušší a všichni jsou spokojení.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek