Avatar uživatele
Silvushka2

Chci být sekretářkou, jakou školu si vybrat?

No chtela bych delat neco takoveho ale hlavne si pamatujte ze nejsem moc chytra! Tak do prumeru 1,9 nebo spis 2,0 neznate nejakou takovou skolu kde by me vzali? ale bez zkousek! nemusi to bejt stredni i ucnak ale at je to s podobnym zamerenim!
Doplňuji:
No proste mam prumer do 2, a kdybych sla treba na obchodnik-obchddnice to uz je neco jineho ze? ja jsem ale z Prahy

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5282 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Tombik

Nejlepší by byla škola Obchodní.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anetadela1

Já mám školu s obchodním zaměřením. Tenkrát to byl Obchodník a teď je to Podnikatelská šk. Je to v Mladý Boleslavi, mě tenkrát vzali bez přijímaček. Nevím jak je to teď. A jinak taky můžeš jít na Obchodní Akademii, nebo na Průmyslovou školu. Myslím, že je dost možností…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Sandy

Skutečně by jsi měla nejlepší jít Obchodní akademii, jsou u nás podle mě poměrně rozšířené a v Praze jich je určitě taky dost. Zkoušek se neboj, už vloni se nedělaly ani na gymnázia, vše bude tedy záležet na Tvých vysvědčeních a také na výstupním hodnocení, které asi dostaneš v pololetí. Jinak na každé základní škole je výchovný poradce, který se tímto zabývá a který Ti bude schopen poradit nejlépe. Jestli se bojíš, že to nezvládneš, tak se obávám, že na většině obchodek je právo(a to je fakt hrozný-jsem na cestovním ruchu a vůbec mi to nejde do hlavy;-)). Můžeš klidně zkušet učňák a kdyžtak přestoupit nebo si po absolvování udělat nástavbu. Ale jak už jsem psala- výchovný poradce Ti poradí ze všech nejlíp. Takže přeji hodně štěstí, ono to nakonec dobře dopadne;-).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek