Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno 5.1 repro Satelitní Levá bednička nehraje při plně zastrčeném jacku. Když ho trochu vysunu tak hraje

5.1 repro Satelitní Levá bednička nehraje při plně zastrčeném jacku. Když ho trochu vysunu tak hraje ale zas nehraje S.Pravá.
Když ale dám v ovladači přehodit bass/center output tak zas jede levá ale pravá ne a když jack povysunu tak nejede ani jedna.

Nechápu co s tím mám dělat. Nikdy mi to nedělalo s 5.1 repro. Teď jsem si akorát dal pauzu a místo bedýnek jsem měl sluchátka stereo. Když jsem to dal zpátky na 5.1 repro tak to dělá tohle.
Něco vás napadá ?
Když dám ve windowsu 5.1 tak to už je uplně nahovno. Momentálně mám problém jen se satelitními repro když nastavím ve windowsu v nastavení zvuku 5.1 tak to je uplně na prd. Například bass mám na satelitní vlevo. atd.. jsou přeházené.

Předmět Autor Datum
no nic tak jsem dal 5.1 zvuk ve windowsu,vypnul reproduktory s plným rozsahem pro fronty. a dokončil… poslední
CreativanDevil 07.06.2014 23:44
CreativanDevil

no nic tak jsem dal 5.1 zvuk ve windowsu,vypnul reproduktory s plným rozsahem pro fronty. a dokončil. Potom jsem to přepnul na stereo a zapnul repro s plným rozsahem pro fronty. Následně jsem vypnul swap central/bass v ovladači v uvodním dotazu a zapnul bass enhancement. Teď mi jede všech 6 beden jak má a dokonce i youtube mi to přehrává v 5.1 v jistém smyslu (né doslovně). Kdyžtak si ve vlc playeru zvolím 5.1 zvuk a jede to podle mého gusta. I ve hře mám možnost na 5.1 takže se to přepne. Děkuji za pomoc i když žádná nebyla :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru