Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 5.1 repro do jednoduché zvukovky

Vypadá to jako naprostá hloupost, ale pro mě je to tak otázka jestli už mě vývoj nepředběhnul. Já jsem přesvědčen že tam může dát jen jeden kolík a bude mu to hrát jako 2.1 repro. Známý tvrdí že jsou nějaké USB redukce. Mě to připadá jako nesmysl - možná existuje nějaká USB zvukovka ale redukce to se mi nezdá. Nejjednodušší asi bude koupil nějakýho bazarovýho soundblastera do PCI za 200-300 i kdyby redukce existovala levnější to asi nebude.

Předmět Autor Datum
o redukci nevim, ale co to je jednoducha zvukovka ? pokud by se jednalo o integrovanou zvukovku na…
Redmarx N 16.11.2008 07:54
Redmarx N
Omlouvám se za tu jednoduchou zvukovku - pochopil jsi to přesně. Jinak to je docela zajímavé a levné…
jiný David 16.11.2008 09:01
jiný David
Ještě vás nenapadlo sem napsat, o jakou zvukovku (či základní desku) se vlastně jedná?
anarchist 16.11.2008 10:57
anarchist
jumpermi sa nic take nerobi, neviem skade pochadza taka blbost. prepina sa to softwarovo v aplikacii… poslední
shiro 16.11.2008 11:06
shiro

o redukci nevim, ale co to je jednoducha zvukovka ?

pokud by se jednalo o integrovanou zvukovku na boardu, tak jsem to videl i tak, ze bud si mel tri konektory zvuk, mikrofon, line-in nebo se to jumperem na desce ci v biosu prehodilo na tri konektory 5.1 a prisel jsi tak o line-in a mikrofon.

Omlouvám se za tu jednoduchou zvukovku - pochopil jsi to přesně. Jinak to je docela zajímavé a levné řešení, ale netuším kde se to dá udělat - v biosu bývá u onboard audio výběr jen auto či disabled a jumpery to bych musel hledat v manuálu což mě asi nemine ale obávám se, že tam taky nic nebude, uvidím.
Ale napadlo mě že ovladače zvukovky, přesněji nějaká nádstavbová aplikace přiřazení konektorů podporují přímo ve windows. Ale nějak si nedokážu představit když něco slouží jako vstup jak je možné z toho udělat výstup. Ale určitě to zkusím. Děkuji.

jumpermi sa nic take nerobi, neviem skade pochadza taka blbost. prepina sa to softwarovo v aplikacii co sa nainstaluje spolu s ovladacom zvukovky. ale pokial ta zvukovka nevie 5.1 tak nepomoze nijaka redukcia ani nic podobne. Maximalne to rozhodi zvuk do vsetkych repro, ale ten priestorovy zvuk z toho mat aj tak nebudes.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru