Avatar uživatele
Klokan88

Chci jsi koupit iPhone v cizině?

Chci jsi koupit iPhone v cizině bude tam i přednastavená čeština?
Doplňuji:
*má to být iPhone 4…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3853 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bedy

Pokud nemáte vážné důvody, tak bych to opravdu v cizině nenakupoval, jsou pak problémy s reklamacemi, často i s jazykem.

Mimochodem za stejnou cenu na oficiálním českém trhu jsou mnohem lepší mobily, budiž příkladem Nokia Lumia 920.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
badisko

Bude ja iPhone kupoval neteri v IE a stejne jak pise DIH odblokovani neni levne …ale je dobre si ho v tom pripade i pojistit !!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
DIH

jestli tam bude přednastavená čeština to nevím, ale vím že iPhona jde koupit jen v UK tam ti ho odblokují jinak nikde jinde ne, dej si na to pozor, odblokování stojí okolo 10–20 liber,

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marek.29

iPhone obsahuje češtinu ať je koupený kdekoliv ;) dejte si pozor jen ať je odblokovaný a můžete ho používat v ČR s českou SIM kartou.. Kdyby cokoliv, napište mi na marek.29(zavi­náč)seznam.cz

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
4154

Pokud iPhone budete kupovat v apple store tak vám tu češtinu určitě rádi zapnou když jim řeknete. Přednastavena tam bude nejspíš angličtina, ale když pujdete do Settings – General – International – Language tak tam češtinu na 105% najdete.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
suaeda

Pokud vím tak iPad je v cizině levnější a češtinu v sobě má. Když jsem se ptal v našich pecializovaných prodejnách Apple, proč je tak rozdílná cena u nás a např. v Německu tak se jim to moc nelíbilo. Prodavači lživě tvrdili, že nebude záruka, když koupím výrobek v cizině. Pravdou je, že výrobky fy. Apple se dají reklamovat v jakémkoliv jejich specializovaném obchodě. Jak je to u iPhone z češtinou nevím, zatím se jej tak neprohlížel.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
malinak812

Podle mě je to hloupost. Čeština by se tam asi najít dala, ale spíš bych se obával toho, aby telefon fungoval s českou sim kartou. Jinak pokud vám jde o to, že v zahraničí jsou ty iPhony levnější, tak zkuste mrknout třeba na https://www.jab­kolevne.cz/ap­ple-iphone-11-pro/ Právě přes tuto stránku jsem si nedávno kupoval iPhone 11 Pro 256GB za velice rozumný peníz.

Nový příspěvek