Avatar uživatele
zdenekps

Může to být klid před bouří od bývalého přítele?

Před několika dny jsem tu položil dotaz, týkající se problému mé kámošky.
A tak kámoška píše pokračování.

Děkuji všem za reakci na můj problém.Původně jsem měla připravenou zcela jinou a delší odpověd, ve které jsem se snažila popsat blíže mou situaci. Stalo se ale to, že už týden nejsem sledována. Nechci to zakřiknout.Vyvolává to ve mě spoustu pocitů. Cítím se svobodnější, spokojenější, ale zárověň mě to děsí.
Není to klid před bouří?
Nechystá na mě něco?
Co si o tom myslíte?
Prostě tomu nemohu uvěřit. Může být i pracovně vytíženy. Kdyby to opravdu už skončino, bude mi trvat nejaký čas než si na to zvyknu. Přestanu se ohlížet.Zvykat si budu ale rada.
Nabídla jsem mu střídavou péči.
Když jsem mu nabídla celý víkend + dva dy v týdnu tak nesouhlasil. Zřejmě pro to, že bych měla více času pro sebe a on by mně nemohl tak snadno sledovat.
Za týden Vám dám vědět, jak to pokračuje. Do té doby se mějte krásně, Ahoj.

Zajímavá 0 před 4103 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Damiana

Člověče, teď to na mě působí, jako by tvé kámošce vadilo, že už ji chlapík nešpízluje. Protože její reakce na to, že on už „nemá zájem“ ji nějakým způsobem vytáčí. V první řadě ať se vykašle na ukvapené závěry, které dělá jen ona. Přemýšlí jestli je pracovně vytížený, podezírá ho z něčeho, co ani nemusí být pravda (asi bych měla víc času na sebe a on mě tak nemohl sledovat) – nakonec to vypadá, jako by ona sama chtěla mít pod kontrolou jeho.
Mám za to, že jestli je klid, měla by své patetické chování změnit a přestat řešit co by kdyby a co ASI on zamýšlí tím, že už ji neotravuje. Jak by reagovala, kdyby si on našel přítelkyni? I to může být jedno z KDYBY…
Vidím to jako běžný rozchod. Jak to bylo čerstvé, stalo se, že on ji jen tak nemohl vymazat z paměti, to je obvyklé, proto vyhledával její společnost. Ale sejde z očí… Ex je volný a je jen otázkou času, jestli se seznámí s jinou. A pak jí dá pokoj určitě. Takže, řekni kámošce ať řeší věci tehdy, až se stanou a nespřádá zbytečně romány. Bude tak rozhodně víc v klidu.
Jestli ale chlapík kuje nějaký plán a pak se chystá udeřit ve velkém, je možná zbožné, románové přání jako z telenovely, ale netroufnu si říct, že to tak je nebo ne. Skutečnost ale bývá daleko přízemnější…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek