Avatar uživatele
auluk

Může zůstat kočka sama v bytě ?

Myslíte že by hodně vadilo kdyby zůstala kočka 1 či dva 2 dny sama v bytě ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4249 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Kočky jsou více vázany na prostředí než např. pes, který raději všude následuje pána. Kočka nerada mění prostředí ať už na krátkou (přechodnou ) dobu během dovolené majitelů kočky špatně snáší pobyt v kočičích penzionech ap. Přestěhování natrvalo bývá též problém, kočka často opustí rodinu a vrací se zpět směrem k původnímu domovu. Samozřejmě jsou kočky- vyjímky. Všeobecně se doporučuje raději nechat kočku v jejím domově a nechat ji v péči sousedů nebo příbuzných. Ponechat kočku jeden-dva dny samotnou by neměl být problém. Zvířata chápou čas jinak než lidé. Pokud je kočka chovaná doma a je naučena určitým základním hygienickým návykům,neměl by být problém. Pro jistotu dejte více misek s vodou aby při případném vylití netrpěla žížní, také ji připravte toaletu navíc, některé kočky jsou zvyklé nevyhledávat již několikrát použitou a neuklizenou toaletu. Kočka to jistě zvládne dobře.

2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?mosoj, briketka10 Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
www

Záleží na jejích zvycích a vychování.
Pokud je zvyklá na svůj záchod, tak připravit (vyčistit), nachystat dost potravy a vody. Vhodné je odstranit vše co může shodit ap. (pokud třeba někam ráda leze a nesmí). Nic se pak nestane jí ani bytu.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer Nahlásit


Avatar uživatele
baghira

Vzhledem k tomu, že kočky mají kvantové vlastnosti (stejně jako subatomové částice) a dokážou se libovolně pohybovat v prostoru a čase, tak to není problém. Viz kniha Terry Pratchett – Nefalšovaná kočka.

Vážně: ano, pokud bude mít co jíst, pít a kam čurat a kakat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
sdesigner

No skusenosti s tym nemam bohvie ake…vacsinou nieco roztrhaju alebo okakaju…ale zalezi na tom ako ju mas vycvicenu…no…vies ako sa hovori…kocur nieje doma a mysi maju raj :) kazdy mazlicek sa prejavi ak je sam :) radsej daj kluce kamoske nech ti ju pride skontrolovat a vyvencit..je to lepsie

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek