Avatar uživatele
simonka

Můžeme podepsat novou pracovní smlouvu, když nemáme ukončenou dosavadní a přebírá nás nová agentura za lepších podmínek?

Můžeme podepsat novou pracovní smlouvu, když nemáme ukončenou dosavadní, protože nesouhlasíme s jejich dohodou?? Nechtějí vyplatit odstupné. Co se bude dít dál???

Původní
můžeme podepsat novou pracovní smlouvu, když nemáme ukončenou dosavadní?? přebírá nás nová agentura za lepších podmínek

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 2579 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Dochy

Vidím tam jeden problém: S druhou smlouvou jako takovou problém není, uzavři si jich kolik chceš. Problém je, abys podle obou smluv stíhala vykonávat práci. Pokud podle nové musíš být v práci od 7:30 do 16:00 a starý zaměstnavatel bude trvat na tom, že když se nedohodnete na rozvázání prac. poměru, musíš být v práci od 8 do 16:30, budeš mít problém. Tohle bych možná zkusil opravdu prodiskutovat… možná s někým z pracáku.
(chápu, že pokud si vás přehodili z jedné agentury do druhé, tento problém by nastat neměl, ale zas když s váma provádějí takové kejkle, kdo ví co později vytáhnou…)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
gecco

Novou pracovní smlouvu – i když je předešlá ještě v platnosti, podepsat můžete – pokud to není původní smlouvou omezeno nebo zapovězeno…
Jestliže nesouhlasíte s návrhem dohody na rozvázání původní smlouvy, nepodepisujte tuto dohodu a počkejte na další zaměstnavatelův návrh (nebo vypracujte návrh vlastní a předložte jej zaměstnavateli ke zvážení/schválení).

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ivzez

Zaměstnání můžete mít tolik, kolik jich stihnete vykonávat.
Takže klidně můžete uzavřít nové pracovní smlouvy.

Dejte si ale pozor na ty „výhodnější podmínky“!
Jestli v nových smlouvách sjednáváte i „novou“
zkušební dobu, může se s Vámi vový zaměstnavatel během ní
rozloučit bez důvodu (a samozřejmě bez odstupného).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek