Avatar uživatele
NicolasMen

Můžete poradit prosím ? Dát nějaké typy, rady ?

Mám takový dotaz. Nejsem zrovna nejlepší student a udělal jsem si pár průserů … Můj největší je zatím 10033,50,– Před pár dny mi došel dopis od Exekutorky, že si stáhly teprve směšných 258kč … což mi přijde jako kravina … Mám na účtě 5600 tudíž polovinu dluhu, také jsem se domlouval na splátkový kalendář. Zatím to nevypadá, že by si podle splátkového kalendáře cokoliv vzlali..... Není to můj první průser, ale zbytek průserů je za mnou a vyřešených, zaplacených..... Matka mě chce vyhodit z bytu, že už na to nemá nervy, čekat, kdy přijde něco dalšího atd … prostě ano v pohledu ní jsem ztracenej případ … Takže mi řekla Vem si věci, já tě tu nechci a vypadni … Má na to matka právo ? Jestliže je to zatím jediná pokuta, kterou teď řeším, má právo mě matka vyhodit bez toho aniž by my dala peníze, našla nájem atd ?? Já nejsem schopný se o sebe postarat, nemám kde být a matka mě chce vyhodit … tudíž je velká pravděpodobnost, že někde umřu v zimě na lavečce …

Zajímavá 0 před 3499 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
led

Pokiaľ to už má exekútor, dohodnite si spôsob splátok priamo s nim (aj on chce na vás zarobiť)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

Nikdo tě jen tak vyhodit nemůže,zvlášť pokud nejsi plnoletý,to má pak rodič k tobě vyživovací povinnost,pokud studuješ tak až do ukončení studia)
Přesně ti to neřeknu.
Zkus i přečíst tady
http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/nasi-me-vyhodili-z-domu-co-dal

Jinak se můžeš postarat o to,aby jsi na splátky měl ,čili si najít brigádu.
Ohledně matky:bude těžší ji přesvědčit,že jsi zodpovědný za svoje činy,ale dej jí šanci,je to mámy a mámy občas nervy ztrácejí,když mají jen starosti a žádnou radost.Kup jí kytku a promluvte si,bez hádek bez výčitek.Komunikace mezi lidmi je důležitá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Agneta

Jen tak dál… v kriminále už na tebe čekají…tam se o tebe postarají, jídlo a prádlo tam dostaneš:DDD

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Pepa25

V rozsáhlém dotazu chybí základní věc: věk. To ještě nejsi plnoletý, že se tak nechováš?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek