Avatar uživatele
Rokio

Můžou mě učitelé donutit ukončit studium?

Učitelé me nemůžou vyloučit (sami to přiznali), protože jsem neudělal nic špatného. Rozhodli se, že ukončí moje studium. Mají právo ukončit studium žáka, který nic špatného neudělal?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 2949 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Ano, mohou, pokud trvale neprospívá.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kelt

Kdo, kdy , kde, proč, jak a co? Nic z toho tady není psané. Jaký důvod mají učitelé. Pokud nepropadáš a neděláš nic proti školnímu řádu, tak jaký mají důvod. Pokud to nenapíšeš, nikdo nemůže pochopit o co jde a vžít se do tvé situace. Máš absenci, neomluvenou absenci, nosíš zakázané věci, neučíš se a máš špatné známky.
Ježíše také ukřižovali a neudělal nic špatného. Tak historie se opakuje.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

jestli tam kydáš takové bláboly jako tady, tak čím dříve to udělají, tím lépe pro ně i celou školu

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Len zo základného povinného vzdelania nemožno žiaka vylúčiť, nanajvýš preradiť na menej náročné štúdium napríklad do osobitnej triedy, alebo polepšovne, kde bude v základnom štúdiu pokračovať do dovršenia štátom stanoveného veku pre základné štúdium. To znamená, ak dovrši požadovaný vek pre ukončenie povinnej školskej dochádzky v 1.ročníku nemusí pokračovať v 2.ročníku…
Pokiaľ vaše štúdium na škole vyššieho typu než základného (povinného) nespĺňa podmienky dané školou, napriek upozorneniu, má škola právo takéhoto žiaka zo štúdia uvoľniť – vylúčiť.

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek