Avatar uživatele
Salida

Chci posilovat celé tělo.

Stačí mi denně 5km na in-linech,2km běh,7×3 přítahů???
Doplňuji:
nebo mám něco přidat nebo odebrat

Zajímavá 0 před 4274 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Alesh

🙂 … přidej hlavně ve studiu fungování lidského těla.

Ptáš se zhruba stejně jako kdyby někdo chtěl přibrat a ptal se jestli mi bude stačit sníst denně 20 knedlíků, 2 bábovky a půl kila řízků.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

měl bys teda asi začít chodit krom toho do posilky, brusle jsou moc dobrý,vlastně tam zapojuješ téměř všechno, ale v posilce uděláš taky hodně, myslíš jako 7 přítahů 3 x? To se mi zdá na chlapa málo, já to dělám 3×15,přítahů, 3×15 sklapovaček, atd.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Ella

to máš teda dost málo… na in-linech a během posiluješ hlavně svalstvo nohou, i když se zapojují i jiné svaly v tyle, tyhle nejvíc. pokud chceš posilovat celé tělo budeš muset začít chodit do posilky, protože to doma asi určitě nedáš…
Musíš posilovat svaly na rukou, prsní svaly, břišní svaly, zádové svalstvo, dokonce i krční svalstvo, hýžďové svalstvo… prostě všechno.
A co by si z toho chtěl odebrat? Vždyť tam nic nemáš! Přidej minimálně kliky, sklapovačky, dřepy, cvičení s činkami, posilování prsního svalstva.
K tomu všemu ti dopomůže akorát posilovna, v dobré velké posilovně najdeš stroje, které jsou na různé části těla, na izolované cvičení toho či onoho svalu, během, bruslema a přítahy posílení celého těla nedosáhneš…

Nejlepší bude pořídit si na první hodiny trenéra, který ti ukáže co a jak používat a kolikrát a jak to používat správně, aby sis neublížil.

Podívej se sem: http://www.vse­okulturistice­.cz/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Jestli chceš opravdu posilovat celé tělo (zapojit všechny svaly), začni plavat. Denně alespoň poctivou hodinu. A vylepši si jídelníček o kvalitní bílkoviny. Po půl roce se připrav na super tělo…:-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Tak to je dávka tak pro králíka. Neříkám to, jako stará škola, rád, ale nech si sestavit cvičební program od profíka.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek