Avatar uživatele
zjentek

Můžu si v autě za volantem, čili na sedadle řidiče dávat pivka?

Příklad: Sedím si ve svým autě v popsaný pozici na lesní cestě někde u hájenky a všude po „kokpitu“ mám rozházený třetinky od Heinekena a jednu načatou v ruce. Motor neběží. Čekám, až taxikem přijede můj odvoz, tedy řidič, kterej mi káru i s nákladem odveze na můj pozemek. A TEĎ jdou okolo strážníci, ochránci zákona. Co se bude dít? Mám průser, porušil jsem? Nebo „jsem zcela legální“?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 2411 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Neporušil. Zatím jsi nejel. Dostaneš jen pokutu za to, že stojíš na lesní cestě, což se bez povolení vjezdu do lesa nesmí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Můžeš v autě nasávat jak je libo. Ale jakmile nastartuješ a dáš tak najevo úmysl jízdy, už tě mohu cliftoni popadnout za flígr.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
orwell

Já myslím, že jsi nedotknutelný. Mimochodem, i při silniční kontrole se po zastavení vozidla „cajti“ obvykle ptají: Požil jste před jízdou alkohol? Takže při jízdě by to už snad šlo, ne?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

… kdyby šli okolo normální policajti, tak se ti nic nestane, ale ty nějaký znáš? ty naši ti řeknou, že jsi měl zřejmý úmysl někam jet (minimálně z lesa dom) a jseš namydlenej, oni chodí ve dvou, aby si ty blbosti mohli dosvědčit …

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek