Můžeš, ale neni to vhodné. Svařování vína a vaření punče by mělo dosáhnout pouze k bodu varu, nikoli přes něj. Ve varné konvici příjdeš o většinu alkoholu a in chuť nebude tak bohatá.
0 Nominace Nahlásit |
Tak přes bod varu se určitě nedostaneš. Ptákovina.
Nevidím v tom žádný problém. Ohřívám jenom do vzkypění a pak vypnu. Konvici nenalévám plnou. Musím počítat s tím vzkypění.
0 Nominace Nahlásit |
Jde to ale nedoporučuje se…na vojně jsme svařák dělali v ešusu, dvě použité žiletky (elektrody), ponořit, připojit dvojlinkou do zásuvky…už to bublalo. Občas sice vylít 16A jistič v rozváděči na chodbě…dneska raděj nezkoušet, jde to u život !
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 584 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |