Avatar uživatele
Laiveth

Můžu věřit Aliexpressu? Pořád mi přijde 2 dolary za obal na mobil dost málo :D Kolik je poštovné/balné?

Zajímavá 0 před 2921 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
samicek333

Já sama sem si už pár obalů na mobil na aliexpressu objednala a vždy mi přišla. Pokud by nějaké pouzdro nepřišlo, stačí pohrozit přímo prodejci nahlášením a neodesláním peněz (prodejci přijdou peníze až když potvrdíte přijetí zboží) a za chvilku ho máte doma. Za tu cenu to sice není bůhvíjaká kvalita, ale některá jsou moc hezká, takže se vyplatí objednat si jich třeba i víc. Poštovné je tam vždy uvedené pod slovíčkem shipping, ale je možné si přímo do vyhledávání zatrhnout free shipping a žádné poštovné platit nebudete. Přitom, kolik je tam prodejců s podobným zbožím, se všichni snaží dát nejlepší nabídku a poštovné zdarma je skoro u všeho.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
terry

2 dolary opravdu není mnoho. Proto také nemůžeš čekat extra kvalitu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
postcd

jj, pokud má prodejce dobré hodnocení. je potřeba počítat že kvalita nemusí být ideální a poštovné tam bývá opravdu zdarma, vyzkoušeno

Zdroj: http://ceskefo­rum.com/viewto­pic.php?f=165&t­=7195&p=16997

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
mojitek

na Ali je to všechno levný. Pokud se někdo domnívá,že koupí zboží tady u nás bude na tom kvalita líp-tak velký omyl-tady jen platíte nehoráznou sumu za prakticky totožné zboží co je na Ali,jenže tady zboží přeplácíte, většina procent z částky jde překupníkům .

před 2920 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek