Avatar uživatele
jan82

Chci se vás zeptat zda si myslíte, že se dá skutečně vyhrát v ruletě podle systemu? http://www.hra­juruletu.cz

Zajímavá 0 před 4367 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
okman

jde to, ale musite se vážně držet systému a nepřehánět to.. ja si takhle přivydělávám už pár měsíců, ale člověk se proste musí koncentrovat. Pokud zblbnete, prohrajete :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
quentos

Sice dá, ale pozor, není to tak úžasné a výjimečné a bezrizikové, jak to prezentují. Matematici potvrdí, že neexistuje stoprocentní zákon, který by vylučoval, že vám bude padat pořád jedna a tatáž opačná barva, než zrovna chcete. No a všechny rulety, ať už online nebo skutečné, mají nastavený strop sázení, abyste právě tohle nemohli dělat donekonečna.
Zadejte si do Googlu výraz „Martingale“ – tak se tento systém jmenuje; prý má každoročně na svědomí mnoho sebevražd!!!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Hanz1199

Rád bych předem upozornil, že všechny reklamy např. na FB (vydělávejte 300 EUR týdně apod.) jsou placeny přímo online kasíny. Sám jsem vyzkoušel a systém TROCHU funguje, ale není 100%. Např. jsou dány stropy pro přihazování, takže stále dokola zvyšovat sázku nejde – prostě prohrajete a hodně, když se nezadaří. Další věcí je samotná online ruleta – dám příklad – jaká je pravděpodobnost, že padne 17× za sebou červená, nebo 4× za sebou nula, 4× za sebou stejné číslo – všechny tyto případy se mi staly a nemyslím si, že je to košér. Ale kontrolním orgánům toto zřejmě vrásky na čele nepřidělává, aneb každý se živí jak umí. Chcete mojí radu? Rychle pryč a za peníze si raději udělejte někde radost něčím pěkným 😉

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Volný čas a hobby