Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem N95 8GB při změně na obrazovce se na chvíli umrtví LCD

Zdravím,
řeším problém s kamarádovou N95 8GB. Telefon má docela dlouho, včera začal blbnout. Včera a dneska ráno občas při vysouvání a zasouvání zčernala na moment obrazovka a vyplo se i podsvícení (na setinku úplně černo), teď už na setinku zhasne podsvícení i pixely (obraz úplně vypdne, LCD je na moment úplně mrtvé) při každém obnovení obrazovky. To znamená, že píše SMS a při každém zmáčknutí klávesy to problikne, kouká na video- stálé černo, když zapne v menu animace ikon, tak najede na ikonku (blik) a probíhá animace (blik-blik-blik-blik-...). Snad jsem to dobře popsal.
Když to dělalo jen občas při vysouvání, tak jsem mu navrhoval výměnu kabelu k LCD, jestli náhodou není na straně LCD pevně přidělaný, teď ale pochybuju o smyslu téhle akce. Máte někdo nápady?
Díky moc za rady.

Předmět Autor Datum
neco podobneho se mi stalo ale u klasicke n95 byl blbe zastrceny FLAX kabel na desce (kabel k LCD)al… poslední
Boboo 24.09.2012 17:03
Boboo

neco podobneho se mi stalo ale u klasicke n95 byl blbe zastrceny FLAX kabel na desce (kabel k LCD)ale zase to delalo jen obcas to "blik blik blik" rikal ze pry kdyz stim poradne trisknu pri zasouvani tak to nekdy prestalo. Tak nevim jestli mas uplne stejny problem

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru