Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NERO 10 - potíž s výsledným filmem

dobrý,
zkopíroval jsem z HDD kamery JVC soubory, natahal jsem si je do NERO, upravil, sestříhal, vepsal titulky, do některých pasáží přidal jako podklad hudbu, udělal menu, Když si to prohlídnu před vypálením vše hraje jak má, po vypálení mi nehraje dodaný zvukový podklad (je dán do zvukové stopy 2) a při každém střihu a každém titulku se obraz zmenší (vždy jen na dobu po kterou je tam ten efekt, poté se vrátí zpět). Prosím o radu.
Dík

Předmět Autor Datum
Upraoval si to v com presne v Nere ? Je tam dementnych nefunkcnych utilit viac. Vystupny format ma b…
MM.. 20.08.2010 18:22
MM..
No z HDD kamery jsi to do ceho a pres co nagraboval?(format,kodek)?To je dulezite k dalsimu zpracova… poslední
Tixi 20.08.2010 18:37
Tixi

Upraoval si to v com presne v Nere ? Je tam dementnych nefunkcnych utilit viac. Vystupny format ma byt jaky? Prehravas to v com? Stopa 2 sa da navolit len vtedy ak je to napr. aj v menu DVD (autor DVD (ty) musi vytovrit menu a dat tam vyber zvukovej stopy).

Vseobecne Nero je nefunkcny nevhodny na nic, ked chces vytvarat DVD zozen si normalny program na tvorbu DVD.
(P.S. strihat videa mozes aj vo virtualdub alebo aj windows movie maker (je sucast Windows), a vystup potom bude v avi (DivX apod) alebo wmv)

No z HDD kamery jsi to do ceho a pres co nagraboval?(format,kodek)?To je dulezite k dalsimu zpracovani...na Nero zapomen jak zde uvedl MM je plna Bagu!Pocitam,ze HDD kamera povetsinou uklada do MPG4 kodeku,tady jukni:avidemux.php

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru