Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno NOD32 - černá ikona v liště?

Ahoj všem :-) Po dlouholetém používání AVP Kaspersky teď zkouším NOD32. Proto jsem si na jeden PC nainstalovala ověřovací verzi NOD32, samozřejmě po předchozím odinstalování jiného antiviru a restartu. Zdá se, že vše funguje, jak má - s jednou malou chybičkou: V liště bych očekávala ikonu NODu v jeho barvách, místo toho tam mám ale černý čtvereček, viz tady Ikona_NOD.gif Když na něj najedu myší, objeví se správná popiska IkonaNOD_2.gif a po kliknutí se správně spustí NOD Control Center. Ostatní ikonky v lištách se mi zobrazují správně, tím myslím ikonky vedle tlačítka Start, ikonky oblíbených v liště Maxthonu (IE, Firefoxu) atd. Dá se ten černý čtvereček nějak nahradit "normální" NOD-ikonou?

PS: Na tom PC je WinXp Home SP2, žádné breberky by tam být neměly, vše šlape, jak má. Jen tahle drobná vada na kráse ;-) Nic důležitého, ale pokud poradíte, budu ráda :beer:

PPS: Lidé z týmu poradna.net si možná vzpomenou, že zpočátku jsem měla podobný problém s ikonkou zdejší poradny, zobrazovalo se mi tam černé pozadí. Pak byla ta ikonka nějak upravena a od té doby je to OK. Co jste tam prosím tehdy měnili? Průsvitné pozadí ikonky?

Předmět Autor Datum
Zkousela's zmenit vlastnosti zobrazeni (barevnou hloubku ci rozliseni)? A co po prepnuti na standard…
mif 13.08.2006 12:33
mif
Barevnou hloubku mám maximální. Standardní zobrazení na tom nic nezměnilo. Ale pomohlo úplné vypnutí…
Eva_M 13.08.2006 13:16
Eva_M
za něco takového někdy můžou drobné chyby (pardon vlastnosti) windows, + podobné chyby v ovladači gr…
lední brtník 13.08.2006 14:51
lední brtník
pravým myšem na plochu - vlastnosti - nastavení - upřesnit - poradce při potížích - hardwarová akcel… poslední
Eva_M 13.08.2006 16:56
Eva_M

Barevnou hloubku mám maximální. Standardní zobrazení na tom nic nezměnilo. Ale pomohlo úplné vypnutí a opětovné načtení všech programů. Nyní se to už zobrazuje dobře = zelenobílá ikonka. Takže předtím se asi něco špatně načetlo? Děkuju za snahu :beer: a označuju jako vyřešeno :-)

za něco takového někdy můžou drobné chyby (pardon vlastnosti) windows, + podobné chyby v ovladači grafiky. jenže fůra users nemá admošská práva k svému pc a nemůžou si ho updatnout.
může pomoci pravým myšem na plochu - vlastnosti - nastavení - upřesnit - poradce při potížích - hardwarová akcelerace: o jednu čárku ubrat.
toto nastavení mělo význam hlavně pro staré "2d" grafické karty bez gpu, takové už se dávno neprodávají. (teprve posun jezdce hodně doleva ovlivní akceleraci u dnešních karet)

pravým myšem na plochu - vlastnosti - nastavení - upřesnit - poradce při potížích - hardwarová akcelerace: o jednu čárku ubrat.

To Lední brtník: Děkuju za vysvětlení i za uvedený fígl :-)
Výše uvedený problém jsem měla na notebooku kupovaném na jaře 2004. V něm je grafická karta ATI Radeon IG320M 64MB, na záložkách u nastavení graf.karty jsou i položky jako Direct3D a OpenGL. Z dnešního hlediska bych tu graf.kartu tedy ohodnotila jako "slušnou" pro notebook na kancelářské práce, dá se koukat i na filmy. Hardwarově náročné PC hry nehraju, admin.práva mám ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru