Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 50 procesů současně !!!

Čajík lidi!
Od ledna mám Notebook Acer Aspire 5100, 120Gb HDD, 2 GHz, 512Mb ram,.. ,pár týdnů na to, mě začalo štvát, jak je pomalý, mám mobilní internet 512Mb/s, když chci něco poslat, je to na umření3-[, už jsem mazal i spyviry, trojáky, nainstaloval jsem si Avast, ten žádné viry nenachází. Ale když dám Ctrl+alt+del a vyberu položku Procesy, nestačím se divit kolik toho ten chudáček musí snášet:) A proto chci zformátovat disky, mám disk C a D, déčko je systém. Když pravým tlačítkem kliknu na céčko, objeví se tabulka a v ní možnost "naformátovat" po jejím zadání se objeví další okno a tam je na výběr velikost alokační jednotky (půl až 4 Kb) ..no newim:) a ještě položky "rychlé formátování" a "aktivovat kompresi". (Kapacita C disku: 53,2, systém souborů NTFS)
A TEĎ PROSBA: PORAĎTE MI PROSÍM!:.(
Ps: Zálohy hudby, fotek, atd. mám8-). Zálohy systému 2cd, které jsem si udélal při prvním spuštění také mám, co chci je zkrátka a pouze, aby můj notebook šlapal tak, jak má. A jsem připraven s ním udělat cokoliv. Díky díky díky předem za vače podněty, až bude můj nouťas zase zběsile rychlý, přísahám, speru se jak motyka:beer::beer::beer::beer s střízlivý mě nedostanou:-D, tak čekám na vaše připomínky, ;-)díky..

Předmět Autor Datum
50 běžících procesů ještě vůbec nic neznamená, to mi běží taky. Důležité je, co jsou ty procesy zač,…
anarchist 19.07.2007 22:43
anarchist
...mám mobilní internet 512Mb/s... ::) Ty brďo! To chci taky... Hoď sem log z HijackThis, třeba ti…
MaSo 19.07.2007 22:45
MaSo
mám disk C a D, déčko je systém Nerozumím tomu. Co se má zlepšit zformátováním disku C? Snad by spí…
karel 19.07.2007 22:47
karel
když se někomu podaří windows nainstalovat na d:, potom je už možné všechno. (a je mi jasné že to ne…
lední brtník 20.07.2007 00:12
lední brtník
no toho si třeba ani nemusíš při instalaci všimnout, mě se kolikrát stalo, že mi instalační program…
mia 20.07.2007 09:51
mia
Avast najde prd Anebo keca pri heuristice. Nemam ho rad.
mif 20.07.2007 09:58
mif
Jsem též zastáncem povypínání zbytečných věcí. Dobrý a pohodlný na to je prográmek Starter starter T… poslední
Kráťa 20.07.2007 10:36
Kráťa

50 běžících procesů ještě vůbec nic neznamená, to mi běží taky. Důležité je, co jsou ty procesy zač, zda jsou žádoucí a kolik toho "sežerou". Nová instalace systému je sice myšlenka pěkná, ale bez správné analýzy příčin zmíněného stavu dojde ke stejné situaci nevyhnutně znovu.

mám mobilní internet 512Mb/s

Slušný!

no toho si třeba ani nemusíš při instalaci všimnout, mě se kolikrát stalo, že mi instalační program ohlásil, že bude instalovat na disk H: a vyřešilo to zrušení a opětovné vytvoření oddílu.

k problému: viděl bych to na nějakýho trojana, možná by nebylo špatný hodit někam log z HijackThis a dát sem odkaz. A určitě to projet i jiným antivirem, Avast najde prd.

Jsem též zastáncem povypínání zbytečných věcí. Dobrý a pohodlný na to je prográmek Starter starter
Také by to asi chtělo prohlédnout nějakým "antibreberkovcem".
Jinak když obnovíš ntb z těch CD, co sis udělal při prvním spuštění, bude přesně tak, jak jsi ho koupil (včetně žádných dokumentů a žádného tvého nastavení). Co zkusit bod obnovy třeba z před měsícem?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru