Avatar uživatele
jiri1983

Na druhém rande, mě nechala u sebe přes noc.

Mám dotaz, při druhém rande mě pozvala k sobě na návštěvu ( na oběd ) doma měla svou 5 letou dcerku, den proběhl dobře a nabídla mi, že u ní mohu být přes noc,(sex nebyl – to je dobře při druhém rande) ale zarazilo mne, že ráno když se probudila její malá dcerka, tak ji donesla k nám do postele a dala ji mezi nás. Trošku mne to překvapilo. ( té ženě je kolem 33 let ) Co vás napadá .. čekám na reakci žen .. děkuju předem
Doplňuji:
to KAPKA .. tomu rozumím, také mám dceru. Ale jde mi o to, že ta žena mě viděla podruhé v životě … mám to brát tak, že mi důvěřuje ??

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kapka, johana 56, Beer4Real před 4148 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
venkovan

Jestli stojí za společný život, tak jí ber i s dcerou. Prostě najednou budeš mít dvě ženský.
Ale zas na druhou stranu – snažil bych se nevzájem víc poznat, od určitého věku se zvyky špatně mění. Někdo třeba vajíčka jí od užšího konce, jiný zas od širšího. A pokud se nenajde tolerance, tak bude zaděláno na problém kvůli banalitě.
Doplňuji:
Třeba ti tím řekla – jsem dvě a jako s takovými musíš počítat.
Důvěra – na to někdy stačí několik minut, aby člověk druhému věřil a nebo roky. Záleží jen na tobě, jak s takovou důvěrou naložíš.

Upravil/a: venkovan

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Připadá mi přirozenější, že malé dítě se spíše ostýchá cizích lidí, zvláště jsou-li u nich doma poprvé na návštěvě, tím spíše u maminky v posteli. Nemyslím si, že se jedná ze strany matky o projev důvěry, spíše je to u ní zvykem a nepřikládá tomu, že je před vlastním dítětem s cizím strejdou v posteli, žádný velký význam. Já osobně bych do začínajícího vztahu děti nevtahovala, pozvání domů, pokud už bych se k němu po nějaké době rozhodla by se odehrávalo buď „za bílého dne“ tak jako každá jiná návštěva (kafe a hajdy domů) a nebo naopak večer když už děti spí a když už se pobyt protáhne do rána, rozhodně by musel chlapík opustit byt ještě než se děti vzbudí. V žádném případě bych se nenechala dítětem nachytat s cizím chlapem v posteli. Sama vidím na malé vnučce, čeho všeho si všímá a co jí neujde. Být tebou, byla bych velmi nedůvěřivá k takové vstřícné mamince.

2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Damiana, anonym Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Zažil jsem v životě mnohokrát, většinou probíhal scénář podle popisu od Bohemica.
Pokud docházelo ke sbližovacím manévrům po delší době i s děckem, většinou předcházely společné akce, vycházky, hry, cukrárny, ZOO atd.
Do postýlky chodívá dítě až k akceptovaným partnerům a ve vzájemné harmonii (a nikoliv „náhradním tatínkům“ na jednu noc).

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

To je různý. Třeba to je její styl, jak vás blíže seznámit.
Já bych to řešila jinak.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
johana 56

Jak naznačila terry,způsob poznávání se je u každého jedince jiný,někdy je potřeba k ujasnění vztahu delší doba,jindy je to jako blesk z čistého nebe.Matka myslí v první řadě na své dítě,které v těchto situacích velmi citlivě reaguaje na přítomnost někoho „cizího“ v jeho světě a sebemenší náznaky sympatiií či naopak vnímá již při prvním setkání.Přeji,aby to vyšlo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Pokud zaženu pohádkové emoce – jako, že je to neskutečná láska na první pohled a chce s tebou sdílet hned všechno (no, i to je „trošku“ podezřelé), zdravý rozum mi napovídá, že „nový strejda“ je u nich ráno v posteli docela obvyklý. Záleží na tobě jaké máš nároky na budoucí partnerku, ale mě osobně je takhle rychlé „začlenění“ nepříjemné. Dotyčná tím dává až příliš najevo to, že nemá „čas“ čekat. Můj názor.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit

Avatar uživatele
kapka

Je běžné, že si děti předškolního a mladšího školního věku jdou ráno po probuzení lehnout k rodičům, přitulit se, i se krásně zahřát. Dcerka Vaší známé je na to zvyklá a mamince na tom nepřijde nic zvláštního. A řekla bych, že pokud by se Vám to nelíbilo a třeba trval v budoucnu na „odstrčení“ dcery, vykázání ráno do svého pokoje a zamezení ranního pomazlení s matkou, tak z toho může vzniknout konflikt. Dcerce a tím pádem ani matce se to nebude líbit.
Budete je muset do svého života přijmout obě a čím lépe přijmete dceru, tím víc Vás bude mít ráda matka.

Doplňuji:
Tak asi jo. Kdyby se Vás bála, tak dceru třeba zamkne do skříně a zavolá policii. 🙂

Upravil/a: kapka

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?iceT Nahlásit

Avatar uživatele
Larissa

Záleží hodně na ženě, ale pokud ti na ní záleží, tak to vem jako čest. Nedovedu si představit, že bych své dítě už byť jen ukázala na druhém rande. Ale nese to už i svou zodpovědnost. Děti se v tomhle věku dost upoutávají – hlavně dívky. Pokud se rozejdeš s její matkou, nezraníš jen ji…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Není to určitě o důvěře. Je to příliš rychlé a zcela nekompromisní. Děti by měly do vztahu dospělých vstupovat až v okamžiku, kdy si jsou právě ti dospělí svým vztahem jistí. Jsem zastáncem taktiky: Čemu nerozumím, na to se zeptám. Já bych se partnerky na Vašem místě zeptala, jak mám tuto situaci pochopit a vysvětlila jí, že mne tím zaskočila.
Vy přece berete vážně to, že má dceru. Nenapsal jste, kolik let máte Vy. Podle Vašeho nicku bych předpokládala, že jste proti partnerce mladší a že na druhém rande jste měl spíše zájem poznávat blíže ji samotnou. Tak jste tedy něco o ní poznal. Jde do vztahu přímočaře a bez zábran. Na pováženou je, zda se jedná toliko o otevřenost její povahy, nebo zda jde spíše o druh nějaké psychické úchylky. Je to matka samoživitelka a já bych chápala takové jednání u osoby, která není schopná samostatně žít a ve vztahu s partnerem hledá „vysvobození“ ze svých problémů. Potom to ale není tak úplně o důvěře. Dalo by se říci, že jde o důvěru ve smyslu, že se o ni a její dceru postaráte.
Být to na mne, tak bych urychleně hledala, kde tesař nechal díru. Nemám ráda drby, tady by ale bylo dobré zjistit nějaké informace lidí z okolí. Vše objektivní nebude, ale mohlo by Vám to pomoci pochopit ženu, v jejíž posteli jste skončil a kde jste se zřejmě necítil nejlépe.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pizlicka

a ja to vezmu z opacneho konce.NA DRUHEM RANDE jste s ni stravil cely den a pak u ni doma celou noc?????z vaseho chovani bych si vydedukovala,ze to s tou zenou myslite vazne.a pokud vas pohorsuje dcerka rano v posteli,proc vas nepohorsovalo celodenni traveni u ni doma s dcerkou??
Doplňuji:
nemyslite,ze to uz byl jen dusledek celodenniho traveni casu u nich doma?

Upravil/a: pizlicka

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek