Avatar uživatele
pizlicka

Na kolik vyjde oprava chodby v rodinném domě?

Chodba-délka na šířku asi 1a pul metru,délka asi 6metrů.kolik stojí zateplení chodby,vybouchat beton,dát nový beton,zespodu izolace,a výměna oken-4 velké.kolik toto vše stoji,kdyz by to delal řemeslník,a kolik by to stalo,kdyby to člověk dělal sám?děkuji.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zjentek před 2598 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Těžce určit. Jaký beton? v pytlích nebo se bude míchat na místě? V jak bude beton silný? Příjde tam zateplení .? Jaká dlažba? Jak velká okna? Dřevěná nebo plastová
Beton na místě míchaný a položený svépomocí cca 1000 Kč, obyčejná dlažba cca 1000, položení dlažby cca 2000/od řemeslníka/ Lepidlo spárování cca 600 . Plus cena izolace podle toho jaká tam příjde, stejně tak zateplení. Pokud si budu dělat sám, popřípadě nechám položit jen dlažbu, tak chodba vyjde cca 10,000Kč. Okna bych nechal vyměnit od zavedené firmy. Cenu oken a výměny ti řeknou na místě při zaměření

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zjentek

Na hotovo i se vsazením okem, ovšem bez zohlednění jeich ceny(pro široké spektrum možností)- sama 25tis., s řemeslníky 50tis.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Bože, to je otázka! To aby odpovídal věštec ze skleněné koule! Jaké zateplení? Dlažbu, nebo jen beton na podlaze? Jak „velká“ okna. Zateplení na kterých plochách a jaké celkové ploše?
Ale snad takhle:
Svépomocí- betony, izolace a dlažba (9 m2) cca odhad 15 tis. Okna plastová na míru 150/150 4 × 5000–7000,–. Zateplení, podle druhu 5–10 tis. Suma sumárum 40–50 tis.
Na zakázku min. + 20 tis.
Ale to vše +/- autobus.:-)))

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cukrar

dlažba stojí 90Kč –1600Kč za metr, kterou tam chcete?
Vybourat beton, jak silný, kdo ho zlikviduje, je to v patře?
Okno to nejhorší, střed, nebo špičkové? Velké je to jako u nás, nebo je velké jako u sousedů?

Na takový dotaz je hloupost odpovídat, přesto jsem to zkusil.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek