Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Na notebooku nefunguje zvuk

Dobrý den,
od prosince mám notebook HP Probook 4540s. Poslední dobou mám problémy se zvukem. Jeden den mi jde, další den ne, pak zase ano. Když ho restartuju, funguje. Dnes mi opět nefungoval, restartovala jsem a šel. Dala jsem si pauzu na videu a od té doby zase nejde. Pokud nefunguje, tak ani ve sluchátkách. Pokud funguje, neslyším žádné "škrčení", prostě krásný čistý zvuk. Je to zvláštní. Kdyby nefungoval vůbec, tak bych si myslela, že nemám třeba něco aktualizované nebo je špatná nějaká součástka, ale takhle vážně netuším. Notebook mám hlavně kvůli škole, občas se dívám na nějaký film nebo poslouchám hudbu.
Samozřejmě ho můžu jít reklamovat, ale počítám s tím, že všechno smažou a tím to končí. Nebo budu mít takové štěstí, že jim zrovna fungovat bude. Proto bych chtěla nejprve vědět, jestli se vám to taky někdy stalo a případně, co pomohlo. Co se týče zvuku, tak jsem si zde nic neinstalovala ani neaktualizovala, resp. vždy mi fungoval, žádná aktualizace se mi nezobrazovala, tak jsem nemusela nic řešit.
Děkuji za případné rady. Nejsem počítačový odborník, tak prosím o odpovědi pro laika.

Předmět Autor Datum
Samozřejmě ho můžu jít reklamovat, ale počítám s tím, že všechno smažou a tím to končí. presne tak…
Joseph 20.07.2014 21:46
Joseph
ak to maš W8 tak tu aktualizaciu vyhod postup maš tu 1262469-blbne-zvuk
sony-sony 20.07.2014 22:11
sony-sony
Oběma děkuji za radu. V této chvíli zvuk opět funguje, takže jak zase nepůjde, vyzkouším ;) poslední
Adéla1 22.07.2014 19:10
Adéla1

Samozřejmě ho můžu jít reklamovat, ale počítám s tím, že všechno smažou a tím to končí.

presne tak to udelají a možná ješte vystaví fakturu za obnovu systemu nakolik záruka se nevztahuje na softwarové nastavení a zvlášt ne to které provede uživatel, z čeho vyplyne že reklamovaná vada neexistuje a za ukony které provede servis si budou narokovat platbu

HP má standardne recovery partition pro obnovení softwaru do stavu pri zakoupeni, určite se to píše i v manuálu

... :puff:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru