Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Na ploše zmrzly všechny ikony kromě Tento počítač a Koš, na liště zůstal jen Start a hodiny

Ikony se změnily na symbol souboru a u popisu je INK. K něčemu se dostanu přes kontextovou nabídku spustit v programu, Outlook jede a přes něj se dostanu na AVG a IE. Přes Ovládací panely se dostanu k ikonám, které ale nereagují. Nejede Příslušenství a tak se nedostanu k Obnově systému. U Všechny programy je to totéž. AD Watch mi napsal "Byl detekován pokus o pozměnění chráněného objektu (pokus o přidání hodnoty registru) To jsem nepovolil. Asi sedm oken za sebou. Pak mi zamrzla myš a po restartu byly místo ikon čtverečky.Když jsem klikl např. na ikonu Opera a dal Otevřít v programu a zatrhl K otevření souborů tohoto typu použít vždy vybraný program, tak všechny ikony otevírají v Opeře.
Co dělat?:.(

Předmět Autor Datum
K otevření souborů tohoto typu použít vždy vybraný program, tak všechny ikony otevírají v Opeře. Z t…
Kráťa 04.03.2007 14:48
Kráťa
No jo,ale když mi nefunguje ani Příslušenství , Přístup a výchozí nastavení programů, Systém a další… poslední
Henessy 04.03.2007 19:38
Henessy

No jo,ale když mi nefunguje ani Příslušenství , Přístup a výchozí nastavení programů, Systém a další v ovládacích panelech. Složka dokumenty je funkční a jednotlivé dokumenty se otevírají správně veš správných programech (Zoner, Adobe, Power Archiwer,Word) a lze je otevřít přes kontextovou nabídku i v jiném. Nemá to něco společného s explorer.exe?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru