Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Na poklikání ikona nereaguje.

Zdravím, omlouvám se za umístění, nevěděl jsem, kam tento problém dát.
Takže k problému. Po přeinstalování Windowsu (win7) mám problém při instalaci čehokoliv. Jakýkoliv program, jehož instalačku stáhnu kamkoliv prostě nejde spustit, na poklikání ikona nereaguje. Jakýmkoliv způsobem jsem se ji snažil otevřít, vždy marně. Největší zajímavostí je ale to, že instalace jde bezproblému při přepnutí na jiného uživatele. Nastavování Administrátora nebo Standartního uživatele nic nezměnilo...
Jsem vcelku "laik" tak doufám že jsem můj problém dostatečně popsal.
Budu rád za každou radu.

Předmět Autor Datum
A preco si tie Win preinstaloval? Mal si nejaky problem aj predtym? Jaky? Instaloval si tie Windows…
MM.. 30.12.2012 13:36
MM..
Win jsem přeinstaloval kvůli vadnému disku v PC, který odešel a byl na něm win. Předtím nebyl žádný…
Leets 30.12.2012 13:44
Leets
no tak asi mas v tom profile nieco posahane (registry alebo suborovy system). Mozne priciny nejaky S…
MM.. 30.12.2012 18:32
MM..
Inac co sa tyka tych asociacii exe a Lnk, daj si do google slovo Win7 exe association fix, a win7 Ln…
MM.. 30.12.2012 13:38
MM..
Obě jsem nainstaloval, nepomohlo to :/
Leets 30.12.2012 16:20
Leets
tak potom si to asi blbo nainstaloval, bud mas blbe instalacne DVD (to je nejake palene?) alebo prob…
MM.. 30.12.2012 18:31
MM..
Instalaci jsem dělal tak, že jsem naistaloval neoriginální Win XP, na ten pak "oroginální" upgrade n… poslední
Leets 30.12.2012 19:45
Leets

A preco si tie Win preinstaloval? Mal si nejaky problem aj predtym? Jaky? Instaloval si tie Windows nacisto vcetne formatovania oddielu? Ak nie tak to nainstaluj nacisto a potom spravne ovladace (z webu vyrobcu HW, ziadne ine) a nebudes mat problemy s exe. Ak budes mat problemy aj po cistej instalaci tak bud si to okamzite po instalcii zavirujes nejakym USB diskom alebo mas nejaky problem asi s HDD alebo kablom k nemu apod ze by sa poskodzovali data, ale moze byt aj s RAM apod.

Win jsem přeinstaloval kvůli vadnému disku v PC, který odešel a byl na něm win. Předtím nebyl žádný problém. Formátoval jsem disk přímo při instalaci Win. Ovladače (grafická karta, základovka) byly instalováný přímo z CD. Ale je furt nějak nemůžu pochopit, proč zrovna na mém profilu to nejde :/

no tak asi mas v tom profile nieco posahane (registry alebo suborovy system). Mozne priciny nejaky SW alebo vir alebo zavada DVD alebo disk apod.
Mozes si trebars vo Win vytvorit noveho usera a stavajuceho zrus aj s profilom, ja by som ale radsej urobil novu instalaciu

P.S: a ovladace neinstaluj historicke z CD ale aktualne z webu vyrobcu zakl.dosky a grafiky. A nezabudnut na servicepack Win, ak nejaky existuje resp. spustit ovl.panely - windows update a nainstalit kriticke zaplaty, a NEinstalovat volitelne veci.

tak potom si to asi blbo nainstaloval, bud mas blbe instalacne DVD (to je nejake palene?) alebo problem aj s novym diskom, otestuj ho utilitou od vyrobcu, vsetky su na UBCD.

Skusit mozes nainstalovat Win nanovo vcetne formatovania, a potom nestrkat do PC ziadne USB disky nech sa vyluci nejake zavirenie autorun virom pri strceni, a instalovat len veci stiahnute z internetu (oficialne ovladace), ze ci to potom bude hned blbnut alebo kedy to zacne.

Co si do tych win uz instaloval od tej novej instalacie?

Instalaci jsem dělal tak, že jsem naistaloval neoriginální Win XP, na ten pak "oroginální" upgrade na Win7. (Originální je pro 1 pc, já ho mám na dvou). Po instalaci jsem neinstaloval nic, jen vše přetahal ze starého disku. Na novém Profilu instalačky taky nejdou (odskoušeno).
Po radě s diskem jsem zkusil prohodit data kábeli z disku, od té doby nejede instalace ani na druhém profilu (předtím jela), tak bych se zaměřil asi někde tady na chybu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru