Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nadměrný výkon CPU - cisvc.exe

Ahoj nevím jestli tady z Vás bude mít někdo tolik zkušeností ale pokud Vám něco říká soubor cisvc.exe, nainstaloval jsem dnes nějakou špatnou(crac.klou verzi) programu winrar a poté mi jel ventilátor tzv na dvakrát a cpu pracoval dá se říct na 100%. Poté jsem ve správci uloh vypnul exe soubor - cisvc.exe a už vše jelo v pořádku i hraní her funguje bez problému.

Akorát ted bude problém s tím že to asi budu muset po kazdém nactení windowsu muset manuálne vypnout aby to nezpomalovalo cpu. Na internetu jsem nasel spoustu vecí o csivc, pry to jde ruzne manualne opravit existují na to ruzne návody případne programy. Cisvc je pry dulezitý proces windowsu který nějak radí ddl soubory nebo co a mel by se nacházet v v system32

Muj OS je Windows 7 64bit (original)

Děkuji moc za rady

Předmět Autor Datum
ted jsem se dočetl také tohle Je to způsobeno novou vlastností, totiž indexováním, ve správci úloh… poslední
fdf 22.05.2013 13:36
fdf

ted jsem se dočetl také tohle

Je to způsobeno novou vlastností, totiž indexováním, ve správci úloh je toto indexování zastoupeno soubory CIDAEMON.EXE a CISVC.EXE. Služba Indexing Service získává informace ze sady dokumentů a uspořádává je způsobem, který umožňuje rychlý a snadný přístup k těmto informacím pomocí funkce Hledat, formuláře služby Indexing Service anebo prohlížeče sítě WWW. Zrušit tuto funkci lze ve Start -- Programy -- Nástroje pro správu -- Správa počítače -- Služby a aplikace -- Služba Indexing Service.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru