Avatar uživatele
vall69

Nafouklé břicho?

Jím zdravě už 3 měsíce aji 6× týdně cvičím hodinu denně a jím zdravě (kalorickétabul­ky.cz) někdy sem aji 2 týdny jedla fakt málo 400–500kcal (ano bylo to asi špatně ), (170cm,13let) .A zhubla jsem s 60kg na 49kg (vím že mám podváhu) ,zhubla jsem v prsou,zadku aji v rukách obličeji ,ale i tak se mi zdá že mám spodní břicho jakby nafouklý :D nwm jak bych to měla popsat. Co je špatně?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Nuk nuk před 2879 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
JájsemRaibek

Špatně je hlavně to, že to vůbec řešíš. Normálně se najez, nepočítej žádné kalorie, zahoď kalorické tabulky a prostě žij.
Nezlob se, ale při 170 cm a hmotnosti 49kg nejsi podváha, ale vychrtlina. Fakt se na to vykašli nebo nakonec skončíš v nemocnici.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Nuk nuk

49 kg na 170 cm je opravdu hodně málo, i těch 60 kg bylo tak nějak nahraně a podle popisu hádá, že jsi použila hodně razantní a navíc zbytečnou dietu.

Takže příčiny nafouklého břicha mohou být:

  1. Následek příliš rychlého a drastického hubnutí. V takovém případě zvol nějaký vhodnější způsob stravování, aby se tělo s tou dietou vyrovnalo.
  2. Problém ve tvaru postavy. Každý si ukládá tuky jinam. Někomu tloustne spíš zadek, někomu boky, někomu břicho. Když pak zhubneš, tak právě tato oblast zůstane déle výraznější. Chce to zvolit vhodné cvičení, které posílí břišní svaly a uložené zásoby pošle tam, kde jsou potřeba.
  3. Může jít o nějaký zdravotní problém. (Celiakie, alergie, popř. něco gynekologického). V takovém případě doporučuji návštěvu lékaře,

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
postcd

pokud máte štíhlé tělo, což je možné při stravě a cvičení, které popisujete, tak břicho je ve svém přirozeném stavu (bývá přirozeně vystouplé) a je podle mě sysifovská práce pokoušet se o to aby bylo úplně ploché. Zeptejte se rodinných příslušníků a registrující lékařky aby vám sdělili názor.
Ve světle jiných odpovědí by vám mohlo pomoci opravdu začít jíst pestře a více co se týče kalorií a pak již nebude rozdíl mezi břichem a ostatním tělem tak znatelný. Dbejte na to abyste se necítila slabě, musíte mít spoustu energie a pokud se cítíte slabě nebo bez energie, potřebujete omezit nebo úplně zrušit tu kalorickou a jinou restrikci, jíst pestře. Spousta balastu z jíddla se podle mě vyruší sportováním. Někdo jí „nezdravě“ ale díky tomu že těžce pracuje fyzicky, nevadí to. Za to, kdyby tak jedl někdo se sedavým zaměstnáním a nepohybující se (to vy zjevně nejste) asi by to dopadlo brzy špatně.

Upravil/a: postcd

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Tw!st

Tohle už je anorexie… i černoušci v africe mají nafouklá břicha jen protože nemají co jíst, když začneš zase normálně jist tak nebudeš mít nafouklé břicho, je to jednoduché.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kepler

Teď existuje prapodivná móda vychrtlých bab, kterou založili módní návrháři, posléze výběr modelek. Přitom se to žádnému normálnímu chlapovi nelíbí. Tohle nikdy v minulosti nebylo. Je mi milejší přirozená ženská v teplákách, než strašák ze dřeva v brokátu.

před 2879 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Psychotic

To je něco jako když holky říkají, že chtějí hodné kluky? 🙂

před 2879 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek