Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nahrávání vokálů "fantom."

Ahoj.

Předem se omlouvám, jestli někoho pohorší, že jsem na toto fórum umístil vlákno, netýkající se až tolik pc, ale nevím, kde jinde se poradit.

Píšu si texty, tvořím instrumentalky.. A tak mě napadlo, že bych je mohl začít i nahrávat.

problém je v tom, že nevím, co všechno k tomu potřebuji. USB mikrofon jsem zavrhl rovnou, protože chci, aby to mělo nějakou, aspoň minimální, úroveň.

Vybral jsem si tento http://www.muzikant.cz/zbozi-skladem/samson-c01-24 221.php mikrofon. Pochopil jsem, že abych s ním mohl pracovat, potřebuji, aby ostatní příslušenství Fantom. podporovalo také.

Stačí Mixpult podporující Fantomové napájení? http://www.muzikant.cz/zvuk-a-nahravani-4/mixpulty -78/mixpulty-analogove-97/behringer-xenyx-1002-453 46.php

nebo k němu potřebuju i externí zvukovou kartu podporující Fantom.?? ..

Děkuju za odpovědi a přeji hezký den.

Předmět Autor Datum
Mixpulty obvykle obsahuju phantomove napajanie na mikrofony,k mixpultu potrebuješ externu zvukovku v… poslední
audax 14.03.2014 11:10
audax

Mixpulty obvykle obsahuju phantomove napajanie na mikrofony,k mixpultu potrebuješ externu zvukovku v pripade,že zakupiš lacnejši mixpult,ktory je len mixpultom,stredne drahe a najdrahšie obvykle obsahuju aj integrovanu zvukovku,ktora ma usb alebo usb/firewire pripojenie,ktorym sa to da prepojit napr. s počitačom......čo sa tyka behringera,je sice lacny,ale všetky bez vynimky pomerne dost šumia,da sa s tym existovat,ale menej tolerantny človek to tam jednoducho počuje,ta nizka cena je bohužial vykupena pomerne vysokou hladinou šumu....osobne skor doporučujem trošku došetrit a kupit napr. Yamaha msw8/msw10 mixpult/ma integrovanu zvukovku/,priliš drahy nieje,finančne Ta nezruinuje,ale kvalita zvuku je uplne inde ako u behringera

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru