Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nahrávání z televize a ukládání dat z Pc.

Přeji pěkný den.

Prosím o radu: chtěl bych si koupit Externí HDD nebo USB záznamové zařízení pro nahrávání a zaznamenávání pořadů a filmů z televize a také k zálohování dat z Pc.
Mám LG32" LV32 5500 a jelikož každý tvrdí něco jiného,(že mi to nepůjde a.t.d) a já tomu tak nerozumím,tak prosím o konkrétní data a parametry externího HDD a USB záznam. zařízení vhodného k nahrávání z televize a k ukládání dat z Pc a jestli je to možné, vybrat i konkrétní model těchto zařízení vhodný pro tento model
televize a aby toto zařízení bylo vhodné též jak pro OS-Windows tak také pro Linux. Nejraději bych přijal radu od někoho,kdo takový televizor vlastní a takové záznamové zařízení používá. Děkuji

Předmět Autor Datum
Ja tuto TV nemam. Muzes se ale zeptat i zde http://led-televize.heureka.cz/lg-32lv5500/recenze / htt…
Alfonz.SPO 06.09.2013 14:34
Alfonz.SPO
Na webe LG (www.lg.com) si najdi specifikacie svojho modelu a sleduj ci tam je u USB uvedene aj zazn…
MM.. 06.09.2013 14:57
MM..
Výrobcovia dnes, zrejme aby sa vyhli možným súdnym sporom, ustupujú od toho aby spotrebitelia mali m…
Joseph 06.09.2013 15:11
Joseph
Ten disk se ti v TV naformatuje - tudiz ho nebudes moci pouzit pro TV i PC...jedno, nebo druhe. poslední
Abox 06.09.2013 20:26
Abox

Na webe LG (www.lg.com) si najdi specifikacie svojho modelu a sleduj ci tam je u USB uvedene aj zaznam, alebo len prehravanie. V prvom pripade nahravat mozes (na akykolvek USB disk, ne USB stick tie su vacsina pomale), ale nikto ti nezaruci ze sa to bude dat prehrat v PC. Televizory pouzivaju specialny format na zapis. Ma to dovody aj technicke, a aj pravne. Niekedy sa nahraty program da specialnymi programami pracne dostat do PC, casto ale to vobec nejde. Nahraty program si mozes prehravat na tej TV.

Výrobcovia dnes, zrejme aby sa vyhli možným súdnym sporom, ustupujú od toho aby spotrebitelia mali možnosť, bez obmedzenia nahrávať a zároveň preniesť tieto nahrávky na iné zariadenia, aj keď technicky nie je žiadny problém aby to šlo. Problém je právny, na TV vysielanie taktiež platia obmedzenia DRM.

Takže skutočne bude zrejme nutné odskúšať ako na tom je daný výrobok.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru